(VIDEO) KATALONCI GAZE KA TITULI: Mesi i Suarez doneli novu pobedu Barseloni
Foto: Reuters

Rutinski trijumf ekipe sa Nou Kampa

(VIDEO) KATALONCI GAZE KA TITULI: Mesi i Suarez doneli novu pobedu Barseloni

Fudbal -
Fudbaleri Barselone pobedili su danas na gostujućem terenu Eibar sa 4:0, u utakmici 28. kola španskog prvenstva i nastavili niz od 36 pobeda u svim takmičenjima.

Barselona je povela u osmom minutu golom Munira el Hadadija, na asistenciju Luisa Suaresa, a vođstvo je duplirao Lionel Mesi u 41. minutu na dodavanje El Hadadija.Tri gola evropskom prvaku doneo je Mesi u 76. minutu iz penala svojim drugim golom na utakmici, a 21. u prvenstvu. Penal je dosuđen pošto je defanzivac Eibara Ivan Ramis igrao rukom u šesnaestercu. Konačan rezultat postavio je Suares u 84. minutu i postigao 26. prvenstveni gol.

Fudbaleri Betisa pobedili su na svom terenu Granadu sa 2:0 i nastavili niz od šest utakmica bez poraza. Ekipa iz Sevilje je u samoj završnici postigla golove. Alfred Ndiaje postigao je prvi gol u 85. minutu, a konačan rezultat postavio je Ruben Kastro u petom minutu sudijske nadoknade vremena.Betis je ostvario osmu pobedu u prvenstvu i popeo se na 11. mesto na tabeli sa 34 boda, a Granada je u zoni ispadanja, na 18. mestu sa 26 bodova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track