SERHIO RAMOS: Želimo Barselonu u četvrtfinalu
Foto: Reuters

Kapiten Reala o žrebu za LŠ

SERHIO RAMOS: Želimo Barselonu u četvrtfinalu

Fudbal -
Kapiten fudbalera Real Madrida Serhio Ramos rekao je da njegova ekipa mora da popravi igru kako bi zadržala šanse za osvajanje Lige šampiona.

Real se plasirao u četvrtfinale najelitnijeg evropskog takmičenja, pošto je u revanšu na Sanjtago Bernabeu pobedio Romu sa 2:0, golovima Kristijana Ronalda u 64. i Hamesa Rodrigesa u 68. minutu.

U prvoj utakmici pre tri nedelje u Rimu Real je takodje pobedio sa 2:0.

Fudbaleri Rome su u prvom delu utakmice imali nekoliko šansi za gol, preko Edina Džeka, Mohameda Salaha, Alesandra Florencija i Dijega Perotija, ali je što zbog njihove nepreciznosti, što zbog dobrih odbrana golmana Kejlora Navasa, Real uspeo da postigne dva gola za četiri minuta i pobedi.

"Roma nam je otežala posao, imali su opasne šanse, ali smo mi posle toga odigrali dobro. U Ligi šampiona ne smete mnogo da grešite. Moramo da izvučemo pouke, pošto je trofej Lige šampiona jedino što ove sezone možemo da osvojimo", rekao je Ramos, preneli su britanski mediji.

U španskom prvenstvu Real zaostaje za vodećom Barselonom 12 bodova, izbačen je iz Kupa kralja, pa samo u Ligi šampiona ima priliku da se bori za trofej.

Real je u prvenstvu gubio od gradskog rivala Atletika ali i velikog rivala Barselone, a Ramos je rekao da bi želeo da njegova ekipa na žrebu za četvrtfinale izvuče Barselonu, ako ekipa Luisa Enrikea izbaci Arsenal u osmini finala. U prvoj utakmici u Londonu Barselona je pobedila Arsenal sa 2:0.

"Naravno da ne bismo imali ništa protiv (Barselone). Do titule morate da pobeđujete najbolje ekipe i nije važno u kojoj fazi ćete igrati protiv njih", rekao je Ramos.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track