Đurić: Granta smenjuju u kafani!
Foto: KURIR

Intervju, Dragan Đurić, predsednik FK Partizan - Izraelcu odbrojani dani

Đurić: Granta smenjuju u kafani!

Fudbal -
Predsednik FK Partizan nije želeo da otkrije koji trener će voditi crno-bele u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Čeka kraj sezone!Predsednik FK Partizan Dragan Đurić, iako još nema nameru da priča za novine, ekskluzivno je za Kurir rekao da trenera crno-belih Avrama Granta smenjuje „kafana”, a ne uprava. Dani izraelskog stručnjaka, koji godišnje zarađuje 900.000 evra na klupi Partizana, najverovatnije su odbrojani.♦ Da li Avram Grant napušta Partizan?- Nemam komentar! To su sve kafanske priče. Na tu temu ću pričati posle sezone. Održaću konferenciju i sve ću detaljno obrazložiti. Da li je istina da su Vladimir Vermezović i Vuk Rašović najozbiljniji kandidati za mesto Avrama Granta?- Neću da se bavim kafanskim pričama. Molim vas da imate malo strpljenja.♦ Gospodine Đuriću, kao predsednik Partizana vi ste dužni da javnosti kažete šta se dešava u klubu.- Ponoviću, ništa neću da govorim dok se prvenstvo ne završi.♦ Da li je to u redu?- Kada sve bude gotovo, možete da me pitate šta god hoćete. Onda možemo da napravimo intervju - završio je prvi čovek crno-belih.

Dragan Đurić ne želi da razgovara s novinarima još od prvog meča polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde i poraza od 2:0. Do juče nije bio raspoložen da kaže šta se dešava u klubu. Očigledno da, sudeći po svemu što je rekao, ostanak Avrama Granta u Humskoj nije izvestan i da mu se uveliko traži zamena.

Avram Grant
Avram Grant

Blokirani svi računi

Svi računi Fudbalskog kluba Partizan blokirani su već 15 dana, a prema informacijama dostupnim na zvaničnom sajtu Narodne banke Srbije, razlog tome je dug crno-belih od 29.340.870 dinara. Ukupno 10 banaka blokiralo je Partizanove račune, i to na osnovu procesa prinudne naplate.

Banke koje su blokirale Partizan su: Razvojna banka Vojvodine, Dunav, Banka Inteza, Hipo-Alpe Adrija, Agrobanka, Privredna, Univerzal, Komercijalna, Kredi banka i NLB banka na dva računa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track