GALANTNO ODBIJEN: Seksi Italijanka oduvala Jovetića
Foto: Profimedia

Crnogorac popio korpu

GALANTNO ODBIJEN: Seksi Italijanka oduvala Jovetića

Fudbal -
Mediji na Čizmi bruje kako je Stevan odlepio za starletom Klaudijom Galanti, koja ne želi ništa da ima s njim i potpuno ga ignoriše

Stevan Jovetić nikako da se upiše u strelce. Maši napadač Intera na terenu, a izgleda da nije uspešniji ni van fudbalskog igrališta. Klaudija Galanti (34), poznata italijanska starleta, iskulirala je crnogorskog fudbalera, koji je na sve načine pokušao da stupi u kontakt s njom.Italijanski mediji naklatili su se na Jovetića, kome ništa ne ide u poslednjih nekoliko meseci. Status mu je katastrofalan u Interu, gde jedva čekaju da ga se otarase. Na privatnom planu Stevanu takođe ne cvetaju ruže. Prelepa Klaudija Galanti potpuno je očarala napadača rođenog u Podgorici. On je preko poznanika i društvenih mreža pokušao da stupi u kontakt s njom, ali nije dobio ono što je želeo. Klaudija nije odbila njegov zahtev za upoznavanjem, ali nije ni odobrila njegov zahtev da je prati na socijalnim mrežama.Italijanska starleta ima dvoje dece iz braka s Arnodom Mirmanom, francuskim biznismenom. Otkako je slobodna, Klaudija je zatrpana ponudama, i to najviše od fudbalera. Trenutno radi kao voditeljka jednog šou-programa na Kanalu 5. U karijeri je bila i pevačica, glumica, model... Multitalenat, nema šta.S druge strane, Jovetić se ređe pojavljuje na TV ekranima od Galantijeve. Nalazi se u nemilosti trenera Manćinija, koji više ne računa na njega. A na svu muku, Italijani su ga još i razapeli na stub srama „zbog burnog noćnog života“.

Nije zadovoljioNAPUŠTA INTER NA LETOStevan Jovetić će na kraju sezone sigurno napustiti Inter jer trener Roberto Manćini nije zadovoljan njegovim učinkom i zalaganjem na treninzima. Bivši fudbaler Partizana ima ugovor s Mančester sitijem do juna 2018. Menadžment „građana“ već je nagovestio Jovetiću da za njega neće biti mesta kod novog trenera Pepa Gvardiole.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track