BAHATO PONAŠANJE DIREKTORA PARTIZANA: Vazura za WC dao 5.000 evra!
Foto: Dragana Udovičić

Nisu čišta posla

BAHATO PONAŠANJE DIREKTORA PARTIZANA: Vazura za WC dao 5.000 evra!

Fudbal -
NISU ČISTA POSLA Direktor crno-belih sa klupskog računa uplatio 600.000 dinara za rekonstrukciju toaleta u kancelariji na stadionu

Nema para da se dovede vrhunski napadač, ali zato ima za obnovu toaleta. Prema saznanjima Kurira, rekonstrukcija toaleta u kabinetu koji koristi Miloš Vazura koštala je crno-bele ravno 5.000 evra!Neracionalno trošenje novca postala je glavna karakteristika aktuelne uprave kluba iz Humske. Tako se novac razbacuje šakom i kapom. Novi primer dolazi iz kancelarije Miloša Vazure, koja je dobila novo, skupo ruho. Reč je o obnovi toaleta koju je Partizan platio paprenih 600.000 dinara.U razgovoru za Kurir Vazura kaže da je tačno da je toalet rekonstruisan, ali negira da je to mnogo koštalo klub.- U njemu su napravljene samo male izmene. Nema tu reči o prekomernom trošenju novca - kaže Vazura bez ulaska u detalje o ceni.Upitali smo direktora Partizana za promenu ruha koju je njegova kancelarija dobila kroz novi nameštaj.- To je obnovljeno kroz sponzorski ugovor sa „Ktitorom“.Direktor Partizana odbacuje tvrdnje da se ponaša rasipnički. Kaže, papiri govore potpuno suprotno.- To se najbolje vidi po dugu kluba, koji je smanjen! I to za nemali iznos - zaključuje Miloš Vazura.

Isti stadionOVAKO IZGLEDA TOALET NAVIJAČADok funkcioner Partizana i njegovi gosti uživaju u luksuzu modernog toaleta, navijači Partizana moraju da koriste toalete koji izgledaju jezivo! Naime, na fotografiji do koje je došao Kurir možete videti kako izgleda jedna od toaleta unutar stadiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track