JOKANOVIĆ SE S FULAMOM BORI ZA OPSTANAK: Ko sme u ratu da se kladi protiv Srbina!
Foto: Profimedia

Navijači uz Jokanovića iako Fulam ispada iz Druge engleske lige

JOKANOVIĆ SE S FULAMOM BORI ZA OPSTANAK: Ko sme u ratu da se kladi protiv Srbina!

Fudbal -
Srpski trener obećao da će njegovi igrači u preostalih devet kola izlaziti u ratničkom raspoloženju da bi ostvarili cilj

Srpski stručnjak na klupi engleskog drugoligaša Fulama Slaviša Jokanović rekao je da će njegova ekipa, posle poraza od Bristola, koji ih je doveo na korak od zone ispadanja, krenuti u rat za opstanak. Bivši trener Partizana je od dolaska na klupu londonskog kluba ostvario tri pobede, četiri remija i sedam poraza, tako da u završnicu sezone ulazi sa 20. mesta, sa samo bodom više od Roterama na 22. mestu, u crvenoj zoni.- Izgubljeni meč je teško razočaranje i za nas i za navijače. U poslednjih devet mečeva moramo krenuti kao u rat, moramo biti jači, pokazati više želje za borbom, jer se nalazimo u problemu - zaključio je Jokanović.

Veruju treneru... Fudbaleri Fulama
Veruju treneru... Fudbaleri Fulama

Reakcija navijača Fulama na društvenim mrežama, iznenađujuće, nije bila negativna. Vera u Srbina i dalje postoji. Jedan od njih je napisao na Tviteru:- Jedina pozitivna stvar je Jokanovićev zaključak da smo u ratu. Ko sme u ratu da se kladi protiv Srbina - objavio je komentar izvesni Mark Midlton.Ako trener nije kriv, logično je da su onda za jadan položaj na tabeli odgovorni fudbaleri:- Jokanoviću, reci igračima da neće biti slobodnog dana dok ne pobede u meču i polovinu nedeljne plate neka uplaćuju u dobrotvorne svrhe dok ne osvoje tri boda.(D. P.)

Ima i pesimistaNAPOLJE, JOKANOVIĆU!Iako su u manjini, ima i skeptika, koji ne veruju da će Jokanović uspeti da spasi Fulam.- On je očigledno bio katastrofalna greška. Napolje, Jokanoviću - poručio je jedan od navijača tima sa Krejven kotidža.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track