(VIDEO) UŽAS U NIŠU: Golman Radničkog hteo da premlati saigrača na sred utakmice!
Foto: Printskrin

Bruka i sramota srpskog fudbala

(VIDEO) UŽAS U NIŠU: Golman Radničkog hteo da premlati saigrača na sred utakmice!

Fudbal -
Meč 27. kola Super lige Srbije na Čairu, između Radničkog i Novog Pazara, obeležio je verbalni i fizički obračun saigrača iz domaćeg tima.

Naime, početkom drugog poluvremena zbog loše komunikacije gomana Radničkog Aleksandra Jovanovića i štopera Nemanje Lakića-Pešića gosti su dobili na poklon korner. Goman je krenuo na loptu, međutim, ispred njega je uleteo Lakić - Pešić i intervenisao. Malo je nedostajalo da lopta završi u mreži.

Potez štopera je žestoko iznervirao golmana domaćeg tima, koji je odmah nasrnuo na svog saigrača. Uhvatio ga je za dres i počeo da vuče, u jednom momentu je pokušao da ga udari pesnicom. Tuču je sprečio iskusni Radoš Bulatović.

Fudbaleri Radničkog i Novog Pazara remizirali su 0:0 na niškom Čairu u prvoj utakmici 27. kola Superlige Srbije. U ne preterano zanimljivoj utakmici Novi Pazar je imao bolje šanse, ali se napadač Vojo Ubiparip ispromašivao. Novi Pazar je uspeo treći put u nizu da sačuva mrežu, ali i isto tako da ne postigne gol, pa je ostao u donjem delu tabele. Sa druge strane, Nišlije su se probile na deobu trećeg mesta sa Partizanom, ali tek trebaju da se odigraju ostali mečevi kola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track