SREĆNA MAJKA: Vlasnica Marseja rodila blizance u 54. godini
Foto: Reuters

Neverovatna priča

SREĆNA MAJKA: Vlasnica Marseja rodila blizance u 54. godini

Fudbal -
Vlasnica fudbalskog kluba Olimpik iz Marseja švajcarska milijarderka Margarita Luis-Drajfus rodila je blizankinje u 54. godini, saopšteno je iz ovog kluba.

"Margarita je rodila bliznakinje, a majka i devojčice su dobro", objavila je portparolka vlasnice Marseja.Francuski mediji navode da je Luis-Drajfus trebalo da se porodi početkom aprila, ali su lekari odlučili da je porode tokom vikenda. Ona je u braku sa švajcarskim bankarom Filipom Hildebrandom (52).Margarita će 1. jula da napuni 54. godine. Ona iz prvog braka ima tri sina. Margarita je bila u braku sa Robertom Luisom-Drajfusom, koji je preminuo 2009. Margarita je poreklom Ruskinja, pošto je rođena u današnjem Sankt Peterburgu

Ona je posle smrti muža nasledila kompaniju Luis-Drajfus Komodites. Ova kompanija je osnovana pre 160 godina, a bavi se trgovinom sirovinama u više od 100 zemalja sveta. Kompanija ima više od 22.000 zaposlenih. Margarita je povećala svoj udeo u kompaniji i nastavlja kupovinu akcija od manjinskih vlasnika. Uz to ona je 171. osoba po bogatstvu prema Forbsu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track