SPEKTAKL U BANJALUCI: Partizan i Borac igraju prijateljski meč!
Foto: FK Borac

90 godina od osnivanja Borca

SPEKTAKL U BANJALUCI: Partizan i Borac igraju prijateljski meč!

Fudbal -
Fudbaleri Partizana su dvonedeljnu pauzu zbog reprezentativnih mečeva iskoristili da gostuju Borcu iz Banajluke. Prijateljski meč dva tima igra se u petak u 17.30 na Gradskom stadionu.

Biće to prvo gostovanje crno-belih u gradu na Vrbasu još od 29. maja 2001. godine, kada je Partizan gostovao povodom proslave 75 godina od osnivanja kluba iz Platonove ulice.

Duel sa Partizanom prvi je u nizu povodom proslave 90 godina od osnivanja Borca.

Tim povodom šef struke Borca i nekadašnji igrač Partizana Borče Sredojević izneo je svoja očekivanja pred meč sa crno-belima. Strateg crveno-plavih ne sumnja da će duel sa Beograđanima proteći u najboljem mogućem redu i sjajnoj atmosferi.

“Utakmica sa Partizanom je važna iz jednog razloga – da sve protekne u najboljem redu kako na terenu, tako i na tribinama, kako bi svi akteri uživali u ovom spektaklu. Partizan je velikan, ali i Borac je, kako se navodi često, Velikan iz Platonove. Gajim određene emocije prema svom bivšem klubu Partizanu, iako sam igračku afirmaciju stekao u Borcu, a kasnije u Rijeci, gde sam nosio i kapitensku traku. Međutim, od malih nogu navijam za beogradski klub i igranje u crno-belom dresu za mene je bio dečački san”, rekao je Sredojević.

Fudbalski klub Borac obaveštava da je u dosadašnja 4 dana, koliko traje prodaja ulaznica za utakmicu sa Partizanom, trebovano i prodato oko 7500 ulaznica, u prodaji je ostalo nešto više od 2700, koje će biti dostupne za kupovinu od 12 časova na blagajnama Gradskog stadiona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track