OVO JE OZBILJNO: Vest Hem zaista želi Ibrahimovića
Foto: AP

Sprema se bomba u Londonu

OVO JE OZBILJNO: Vest Hem zaista želi Ibrahimovića

Fudbal -
Fudbalski klub Vest Hem zainteresovan je za napadača Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića, priznao je danas suvlasnik londonskog premijerligaša Dejvid Saliven.

Ibrahimovićev ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe na leto, a švedski reprezentativac je u nedelju izjavio da zna da su za njega zainteresovani pojedini klubovi iz engleske Premijer lige.

"Imamo listu od 10 napadača iz cele Evrope. Najviše novca ćemo potrošiti na dovodjenje napadača. To je plan za sledeću sezonu. Voleo bih da dovedemo Ibrahimovića iz Pari Sen Žeremena, ali ne znam da li će doći kod nas. Znam da ima 34 godine ali znam i da je fantastičan igrač", rekao je Saliven za Toksport.

Saliven je dodao da je njegov klub zainteresovan i za pojedine igrače iz Premijer lige, "vrhunske napadače", ali da ne može da ih imenuje.

"Ne mogu da pričam o igračima iz drugih klubova. Tim koji sada imamo je daleko najbolji tim Vest Hema u poslednjih šest godina. Ekipu ćemo pojačati na leto i nadamo se da ćemo biti nešto bolji sledeće sezone", rekao je on.

Osam kola pre kraja takmičenja u Premijer ligi Vest Hem je peti na tabeli sa bodom zaostatka za Mančester sitijem, koji se nalazi na četvrtom mestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona sledeće sezone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track