TOMIĆ: Ivanjica je jedno od najtežih gostovanja, ali prilagodićemo se!
Foto: Fonet

Crno-beli u sredu gostuju Javoru

TOMIĆ: Ivanjica je jedno od najtežih gostovanja, ali prilagodićemo se!

Fudbal -
Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da njegov tim očekuje jako teška utakmica protiv Javora u Ivanjici, ali da je na crno-belima da nametnu svoj stil igre i dođu do pobede.

"Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja u Superligi. Poznato je da je Javor dobar domaćin i da na svom terenu osvaja veliki broj bodova. Imaju veoma dobrog trenera, koji poznaje prilike u ligi, koji je radio i u reprezentaciji. Što se nas tiče vezali smo nekoliko pobeda, uslovi za igru su drugačiji nego na našem stadionu, ali na nama je da se prilagodimo", rekao je Tomić na konferenciji za medije u SC Teleoptik.

On je naglasio da će oporavljeni Sedrik Gogua biti u konkrenciji za tim, kao i da se posle odrađene suspenzije vraća Valeri Božinov.

"Kadrovska situacija je svakim danom sve bolja. Gogua je u boljem stanju nego Everton, ali je Brazilac doživeo povredu teže prirode. Današnji treninig otkloniće nam sve nedoumice. Božinov se vraća posle suspenzije. Imamo neke sitne probleme, a posle današnjeg treninga imaću širu sliku", rekao je strateg crno-belih i naglasio da na ovu utakmicu ne gleda kao potencijalnu utakmicu finala Kupa Srbije.

"Uopste nisam razmišljao o tome, to mi nije palo ni na pamet. Ovo je utakmica za sebe, koja nosi tri boda. Nosi svoju draž i u njoj treba da pokažemo da smo spremni. Treba da budemo još konkretniji i koristimo šanse, a ne da se dešavaju situacije iz prošle utakmice kada smo golove primali iz kontre", zaključio je Tomić.

Utakmica 29. kola Superlige Srbije između Javora i Partizana igra se sutra od 16 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track