ZAKUVALO SE U PARTIZANU: Zečević u Humskoj pretio otkazima!
Foto: Damir Dervišagić

Predizborni haos

ZAKUVALO SE U PARTIZANU: Zečević u Humskoj pretio otkazima!

Fudbal -
Bivši generalni sekretar crno-belih Žarko Zečević održao je sastanak s članovima Radne zajednice i zapretio da će oni koji ne podrže njegovu struju na klupskim izborima izgubiti posao

Bivši generalni sekretar Partizana Žarko Zečević održao je juče sastanak s članovima Radne zajednice, koji će biti u delegatskom statusu na sledećoj sednici Skupštine kluba, i zapretio im otkazom ako ne podrže njegovu opciju prilikom izglasavanja novog rukovodstva.Zaposleni su nakon Zečevićevog govora u strahu napustili sastanak. Dobro obavešteni izvor Kurira tvrdi da se nekadašnji generalni sekretar crno-belih pojavio pred okupljenima u društvu člana Skupštine Svetomira Tanaskovića.- Taj gospodin Tanasković je, inače, poznat kao Zečevićev čovek od najvećeg poverenja i u prošlosti je znao da odradi za njega prljave poslove. Da stvar bude još zanimljivija, s njima je bio i Tanaskovićev sin, koji je jedan od viđenijih navijača Crvene zvezde - priča izvor Kurira.

Ko će poslednji da se smeje... Vazura, Vučelić, Zečević i Popović
Ko će poslednji da se smeje... Vazura, Vučelić, Zečević i Popović

Da bismo proverili sve ove navode, pozvali smo generalnog direktora kluba Miloša Vazuru i Žarka Zečevića, ali nijedan od dvojice čelnika nije odgovarao na telefonske pozive.- Velika je panika zavladala među zaposlenima. Saopšteno im je da moraju da dođu na sednicu Skupštine kako bi podržali Zečevićevu struju, inače će u suprotnom dobiti otkaz. To je zaista čudno ponašanje za nekog ko u medijima govori da nema svoju opciju u Partizanu i da se ne meša u rad rukovodstva kluba. Prava istina je, međutim, totalno drugačija. Zečević svakodnevno lobira i preti članovima Skupštine - zaključio je naš izvor.

Zeka dobio rivalaĐURIĆ UZ OPOZICIJUBivši predsednik kluba Dragan Đurić priklonio se struji koja želi da promeni aktuelno rukovodstvo kluba.- Imamo 36 potpisa, s tendencijom da ih bude još pet-šest - odgovorio je Dragan Đurić kad ga je Sportski žurnal upitao da otkrije trenutni odnos snaga u Skupštini, koja broji 65 mesta:- Neću doći 12. aprila na sednicu Skupštine, već 27. aprila. Na prvoj neće biti kvoruma - nada se Dragan Đurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track