DUPLO SLAVLJE: Maksija baš krenulo, dobio Ikardija i 137.000 evra
Foto: AP

Nema kraja

DUPLO SLAVLJE: Maksija baš krenulo, dobio Ikardija i 137.000 evra

Fudbal -
Sapunica oko Vande Nare i dvojice Argentinaca se nastavlja...

Fudbaler Torina Maksi Lopez nije želeo da se pozdravi sa Maurom Ikardijem čovekom i bivšim prijateljem, koji mu je oteo suprugu, slika je obišla svet, većina smatra da je napadač potpuno u pravu.

U svakom slučaju radovao se na "Meaci", njegov Torino je savladao Ikardijev Inter u gostima, a na to su se nadovezale vesti iz Argentine.

Naime, Vanda Nara, njegova bivša žena će Maksiju morati da plati 137. 000 evra za slike koje je bez njegove dozvole stavila na Tviter. U pitanju su slike njihove dece, zakon je na Maksijevoj strani.

CUANDO SEA GRANDE Las fotos más tiernas de los famosos en Instagram ¡de cuando eran chicos! https://t.co/sDHcBv7kAB pic.twitter.com/SRFSZlIocW

— ciudad_com (@ciudad_com) April 3, 2016

Besna Vanda je potvrdila presudu, uz javno pitanje sudiji da li postoji kazna za oca koji ne plaća alimentaciju već 16 meseci.

"Kažnjena sam jer sam htela da podelim radost zbog dece koja odrastaju sa majkom i za koje otac, moj bivši muž, ne mari", napisala je Vanda Nara.

Le aclaro a los portales que no tengo una deuda con NADIE! El deudor alimentario mal aconsejado por sus abogados buscan no pagar Alimentos !

— Wanda_Icardi (@wandaicardi) April 5, 2016

Ikardi se nije oglašavao posle presude, ali jeste nakonI meča.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track