FUTSAL REPREZENTACIJA SRBIJE BEZ SP: Orlovi i u revanšu baraža poraženi od Portugala
Foto: Dado Đilas

Dva puta po 1:2

FUTSAL REPREZENTACIJA SRBIJE BEZ SP: Orlovi i u revanšu baraža poraženi od Portugala

Fudbal -

Futsal reprezentacija Srbije poražena je i u revanšu baraža kao gost u Portugalu 1:2, pa neće biti učesnik Svetskog prvenstva u Kolumbiji.

"Orlovi" su u Beogradu izgubili identičnim rezultatom, pa su put Portugala otišli sa imperativom pobede. Međutim, Rikardinjo i drugovi su bili uspešniji.Portugal je poveo preko Kardinala u 24. minutu, izjednačio je Ristić u 26, ali je domaćin ponovo došao do prednosti u 31. golom Tijaga Brita.Izabranici selektora Ace Kovačevića krenuli su na sve ili ništa u finišu, ali nisu imali snage za preokret. Prtiom, domaćin je imao dva penala, u 34. i 38. minutu, ali je kaznene udarce Rikardinja i Kardinala zaustavio golman Aksentijević. Srbija je u tom 38. minutu ostala bez Rajčevića, dobio je direktan crveni karton zbog grubog prekršaja, koji je prethodio drugom penalu.

Tako su se Portugalci revanširali "orlovima" za eliminaciju u četvrtfinalu Evropskog prvenstva održanog u februaru u Beogradu.Prvenstvo sveta održaće se u Kolumbiji od 10. septembra do 1. oktobra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track