Partizan nema novca za novu travu

Kao na seoskom igralištu

Partizan nema novca za novu travu

Fudbal -
Još letos najavljena zamena busena u Humskoj, ali od toga nema ništa. Rekonstrukcija košta 120.000 evra

Najlakše je obećati!Stanje travnate podloge na stadionu Partizana prošlog leta bilo je na nivou seoskog kluba, zbog čega je za ovu godinu najavljena kompletna promena busena u Humskoj, ali direktor stadiona Aleksandar Stepanović sada tvrdi da se to neće dogoditi.

- Trava se menja na svake četiri godine, a mi smo poslednji put to učinili pre osam sezona. Stvar je u tome što se koren trave prilikom velikih vrućina sprži, a na delu terena kod istočne konstrukcije ne pada senka krovne konstrukcije i trava se „ukuvala“. Nama treba nova podloga i automatski sistem za zalivanje, što košta oko 120.000 evra - rekao je u avgustu 2011. direktor stadiona u Humskoj Aleksandar Stepanović.

Međutim, devet meseci kasnije, u trenutku kad su računi crno-belih blokirani a zaposleni ne primaju redovno plate, Stepanović tvrdi da temeljni radovi nisu neophodni.

- Zasad nije planirana rekonstrukcija travnate podloge. Mi smo već zamenili jednu trećinu busena, a po završetku sezone zamenićemo još toliko. Pre 15 dana posetio nas je predstavnik UEFA i rekao da je stanje terena odlično - poručio je Stepanović preko klupskog portparola Nenada Danilovića.

Danas u Kragujevcu

Fudbaleri Partizana danas (17.00) gostuju ekipi Radničkog u Kragujevcu.

- Tražiću od igrača da uživaju na terenu i igraju na pobedu - kratko je poručio Avram Grant.

Inače, svi računi Fudbalskog kluba Partizan i juče su bili blokirani, pa su zaposlenima u klubu plate uplaćivane preko računa Sportskog društva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track