ŠTOPER ZVEZDE: Vule će zbog Farme dobiti šamar, Ronaldo će pobeći kad vidi moje bicepse!
Foto: Printskrin

Duhoviti odgovori Zorana Rendulića

ŠTOPER ZVEZDE: Vule će zbog Farme dobiti šamar, Ronaldo će pobeći kad vidi moje bicepse!

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Zoran Rendulić bio je gost emisije "Zvezdaši pitaju" na klupskoj televiziji kluba iz Ljutice Bogdana.

Štoper crveno-belih je u svom stilu, na duhovit način, odgovarao na pitnja koja su mu poslali navijači Zvezde.

Popularni Rendula je zadužen za sjajnu atmosferu u svlačionici Zvezde i prilično je aktivan na Zvezdinom Viberu.Ovo su neki od najzanimljivijih odgovora na pitanja koja su zvezdaši postavili štoperu Zvezde.

Rendulatore da li još pratiš Farmu?

Ovo je neka dezinformacija, pošto Farmu i te Parove stvarno ne gledam. Verovatno je to nešto Vule na onom Viberu pričao... To je lagao odmah da vam kažem svima. Kad se bude vratio iz Rusije dobiće jedan šamar od mene, za ovu laž.

Da li ti nedostaje Vukašin Jovanović?

"Vule mi nedostaje, to je jedan strašan tip. Odmah smo se skontali. Obećao mi je da će mi poslati privatni avion da mu budem gost tamo u Rusiji".

Imaš li moć da pomiriš Vijeiru i Kataija?

Ni Koperfild ne može njih dvojicu da pomiri. Ja mislim da i jednom i drugom treba po jedna lopta na terenu. Ne razumeju se, pošto Vijera priča portugalski, a Kataji mađarski... Teško je njih dvojicu pomiriti... Jedino da možda ja igram špica a njih dvojica po strani...

Kakva će rekcija će biti kad Ronaldo vidi Rendulu naspram sebe?

Mislim da mu neće biti svejedno. Kad namestim frizuru, nabijem bicepse, mislim da će sigurno odmah preći na drugu stranu. Tražiće od Zidana da pređe pređe na suprotnu stranu od mene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track