SAVO MILOŠEVIĆ DEMANTUJE DOLAZAK MUSLINA: Srbija ima selektora i to je Radovan Ćurčić
Foto: Dado Đilas

Nema promene

SAVO MILOŠEVIĆ DEMANTUJE DOLAZAK MUSLINA: Srbija ima selektora i to je Radovan Ćurčić

Fudbal -

FS Srbije najoštrije demantuje i osuđuje sve medijske spekulacije oko navodnog izbora novog selektora.

Srbija ima selektora i to je Radovan Ćurčić. Sve ostale informacije na tu temu nemaju dodirnu tačku sa istinom i imaju za cilj obmanjivanje javnosti, kao i rušenje ambijenta u i oko našeg državnog tima.

-Ne ulazeći u motive mogu samo da konstatujem da plasiranje ovako senzacionalističkih informacija predstavlja nastavak kampanje protiv srpskog fudbala i na najdirektniji mogući način ruši naš nacionalni tim. FS Srbije je maksimalno transparentan u svom radu i sve informacije su uvek lako dostupne. A, svi oni koji se kriju iza „dobro obaveštenih izvora“ i rade po principu više puta ponovljena laž postaje istina, ne žele dobro srpskom fudbalu i podrivaju njegove temelje u trenutku kada nas čeka početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji koje ne smemo da propustimo, ističe Savo Milošević, potpredsednik FSS i naglašava:

-U ovom trenutku nama je najbitnije da nastavimo da gradimo ambijent i da imamo maksimalnu koncentraciju na teren, a ne da reagujemo na dezinformacije raznih interesnih sfera koje nam na svakih 15 dana smenjuju selektora i urušavaju ambijent oko reprezentacije, rekao je Savo Milošević, potpredsednik FSS.

Beogradski mediji preneli su u sredu informaciju da će komandnu palicu reprezentacije za predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji preuzeti Slavoljub Muslin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track