ĆIRO BLAŽEVIĆ: Jeb.m ti igrača koji ne može bez pi.ke!
Foto: Profimedia

Seks i fudbal

ĆIRO BLAŽEVIĆ: Jeb.m ti igrača koji ne može bez pi.ke!

Fudbal -

Imao sam u karijeri igrače koji mi dođu i kažu: „Šefe, ja moram!“ Puštao sam ih, mislim se: Idi u pič.u materinu, j.bi se, u svom stilu će legendarni trener

Seks pre utakmice, da ili ne?! Ovo je za mnoge večita dilema, ali ne i za legendarnog hrvatskog trenera Ćiru Blaževića.- Ma, jeb.te se, fudbaleri, samo nemojte pre utakmice. Pa ko će da juri za loptom posle seksa - u svom stilu je Ćiro počeo razgovor za Kurir.Miroslav Blažević, koji je svojevremeno izjavio da „najviše na svetu voli pič.u“, rado je pristao da govori na temu seksa i fudbala.Karantin- Ma, sine moj, svi znaju da su žene moj najveći porok. Pa kom muškarcu nisu. Čovek u prisustvu zgodne žene jednostavno poludi. A kad prođe seks, često dođe i do kajanja. Ali, sine, znaš onu „posle jeb.nja nema kajanja“ - bez daha će Ćiro.Ipak, legendarni trener je protivnik seksa u karantinu. Za divno čudo.- Ma, kakvo čudo, pa ko će da trči za loptom posle seksa. Ne može! J.bem ti igrača koji ne može da se strpi dan, dva ili tri bez pič.e. Imao sam u karijeri igrače koji mi dođu i kažu: „Šefe, ja moram!“ Puštao sam ih, mislim se: Idi u pič.u materinu, j.bi se. Međutim, tokom velikih takmičenja toga nema. Moraju da budu koncentrisani samo na fudbal i da zaborave sve drugo. Nek se j.bu posle.Nije tajna da fudbaleri važe da velike ljubavnike, a Ćiro podseća na to da su mnoge prevare gurnute pod tepih i nikad nisu otkrivene.Švaleracija- Pa sad od mene tražite da vam otkrijem s kim su bili moji igrači. Ne može! Znaš šta, razvodi su sve češći. A hoće to kada su loši j.bači. Jadna žena željna k.rca, a muž mlitavko. Pa, šta će drugo nego da ga traži sa strane - u svom stilu će Ćiro.U toku razgovora Blaževiću je bilo malo čudno što samo pričamo o seksu:- Sine moj, j.beš li šta ili samo sa mnom pričaš o seksu - nasmejao nas je Ćiro.

Šta će reći ČačićOVAJ NAŠ SLEPAC MORA DA POZOVE IBANJEZADa Ćiro ne pomisli da samo pričamo o seksu, dotakli smo se malo i fudbala. Goruća tema - Zvezdin Ibanjez u reprezentaciji Hrvatske. Da ili ne?- A što da ne. Deficitarni smo na toj poziciji s igračima. Mora ovaj naš slepac (selektor Ante Čačić, prim.aut.) da ga pozove. Lućo je dobar igrač, treba nam takav - otvoreno, kao i uvek, zbori Blažević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track