SAŠA LUKIĆ, MLADA NADA PARTIZANA: Moje vreme tek dolazi!
Foto: Saša Pavlić

Veruje u sebe

SAŠA LUKIĆ, MLADA NADA PARTIZANA: Moje vreme tek dolazi!

Fudbal -

Prvotimac Partizana Saša Lukić u ovoj polusezoni nije imao veliku minutažu, ali radom, istrajnošću i ambicijom, nada se da će zadobiti poverenje šefa struke crno-belih Ivana Tomića.

Nada se pobedi u trećoj utakmici plej of faze protiv Borca iz Čačka, koju crno-beli igraju u četvrtak, ali i osvajanju Kupa Srbije uz pomoć svojih drugova iz omladinske škole Partizana i iskusnih igrača.

– Drago mi je da ima dosta novih igrača iz Partizanove omladinske škole, kojima je ukazana šansa. Svi se poznajemo, stasavali smo zajedno i sanjali o dresu Partizana. Znače nam saveti starijih igrača, jer smo upravo njih gledali na terenu dok nismo bili u prvom timu. Samo ovako treba da nastavimo uz rad, disciplinu. Mladost i iskustvo su uvek dobitna kombinacija.

Iako ove polusezone nema veliku minutažu, pa je i protiv Čukaričkog ušao poslednjih 10 minuta, Saša veruje u sebe i u to da njegovo vreme tek dolazi.

– Voleo bih više vremena da provodim na terenu i da imam kontinuitet, ali o tome uvek i jedino odlučuje trener, a ja sam tu u službi tima. Da li ću igrati tri, pet ili trideset minuta, ja ne odlučujem. Moje je da radim i čekam na šansu. Svestan sam konkurencije, ali i svojih kvaliteta. Sebe vidim u veznom redu. Moja prednost je što sam brz, dobro napadam prostor i mogu da šutiram sa obe noge i upravo to treba da koristim na utakmicama. Ipak to se stiče kroz rad i utakmice – kaže Lukić.

Crno-beli u četvrtak igraju treću utakmicu plej of faze protiv ekipe Borca iz Čačka, a Saša dodaje:

– Utakmica protiv Borca je šansa da iskoristimo sve svoje potencijale, vratimo se na pobednički put i da sve što nije bilo dobro protiv Čukaričkog ispravimo. Verujem u tim, naše znanje i mogućnosti.

(Partizan.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track