Grantova pobeda 40.000 evra

Izraelac sigurno odlazi

Grantova pobeda 40.000 evra

Fudbal -
Trener Partizana uskoro napušta Humsku, bogatiji za pola miliona evra

Nema se, može se!Svaka pobeda trenera Partizana Avrama Granta, koji uskoro napušta Humsku, vredi čak 40.000 evra! Naime, Izraelac je dosad u klubu inkasirao oko 500.000 evra, a ako tu „platu” podelimo s brojem pobeda, dolazimo do pomenutog iznosa. Grant je od 16 utakmica koje je vodio slavio 11 puta, imao dva nerešena ishoda, a poražen je na tri susreta. Ono što navijače crno-belih najviše boli, jeste to što je poražen u „večitim derbijima”.

Tako je svaka pobeda Izraelca s crno-belima koštala klub pravo bogatstvo. S druge strane, trijumf bivšeg trenera Aleksandra Stanojevića je daleko jeftiniji - samo 6.630 evra.

Grant je osvojio titulu prvaka Srbije, ali isključivo zahvaljujući nasleđenoj bodovnoj razlici prethodnika Aleksandra Stanojevića. Takođe, Stanojević je s Partizanom osvojio dva prvenstva i Kup, a za dve godine provedene na klupi crno-belih zaradio je manje novca nego Grant za 150 dana. Izraelac je stigao sredinom januara ove godine za 900.000 evra po sezoni, a svoju ekskurziju u srpskoj prestonici je naplatiće blizu pola miliona. Za to vreme, Grant je sva tri puta poražen u „večitom derbiju”, dok je Superligi smanjio zaostatak Zvezde sa 10 na devet bodova.

K. Radulović - P. Paunović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track