(VIDEO) LUDNICA NA ENFILDU Liverpul pregazio Viljareal i za trofej Lige Evrope će igrati sa Seviljom
Foto: Reuters

Englezi i Španci rezervisali kartu za Bazel

(VIDEO) LUDNICA NA ENFILDU Liverpul pregazio Viljareal i za trofej Lige Evrope će igrati sa Seviljom

Fudbal -

Fudbaleri Liverpula i Sevilje igraće u finalu Lige Evrope, koje je na programu 18. maja u Bazelu.

Liverpul je večeras na svom terenu pobedio Viljareal 3:0 u revanšu meču polufinala Lige Evrope. Viljareal je u prvom meču slavio 1:0, ali je ekipa sa Enfilda nadoknadilagol minusa i izborila finale. Domaći su poveli autogolom Bruna u sedmom minutu, Staridž je drugi gol postigao u 63, a konačan rezultat postavio je Lalana u 81. minutu. Gosti su meč završili sa igračem manje, pošto je u 71. minutu isključen Ruiz.Sevilja je na svom terenu savladala Šahtjor 3:1. U prvom meču bilo je 2:2. Golove za Sevilju postigli su Gameiro u 9. i 47, kao i Marijano u 59. minutu. Jedini strelac za goste bio je Eduardo u 44. minutu.Sevilja brani titulu osvojenu u Ligi Evrope u prethodne dve sezone. Pobednik Lige Evrope igraće naredne sezone u Ligi šampiona.

TOK MEČEVAII poluvremene

90+3. Kraj utakmicaLiverpul je pobedio Viljareal 3:0, a Sevilja ekipu Šahtjora 3:190. minut - Utakmice su produžene za po 3. minuta81. minut - GOLLLL!!! Liverpul vodi 3:0!Lalana postiže treći gol za Liverpul

75. minut - Liverpul i Sevilja pred finalem Lige Evrope71. minut - Nova nevolja za ViljarealFudbaleri Viljareala ostali su sa igračem manje, pošto je zbog dva žuta kartona isključen Ruiz63. minut - Ludnica na Enfildu, Liverpul vodi 2:0!Fudbaleri Liverpula vode 2:0! Gol je postigao Staridž! Navijači Liverpula slave!
59. minut - GOLLLL!!! Sevilja blizu finala Lige EvropeNovi gol u Sevilji. Domaći vode 3:1. Ovog puta u strelce upisao se Marijano
47. minut - Sevilja vodi 2:1!Novi gol u Sevilji. Domaći vode 2:1! Ponovo se u strelce upisao Gameiro! Ovo je bio njegov 28. gol u sezoni!

46. minut - Počela su druga poluvremena u Sevilji i Liverpulu I poluvreme 45+2. Kraj prvih poluvremena

44. minut - GOLLLL!!! Šahtjor postiže gol u Sevilji!Promena rezultata u Sevilji. Gosti stižu do izjednačenja. Gol za Šahtjor je postigao Eduardo!

35. minut - Gruba igra fudbalera Šahtjora 25. minut - Bez promene rezultata

14. minut - Velika šansa za LiverpulLiverpul je imao šansu da povede 2:0. Lalana je sa 10 metara posle centaršuta Milnera šutirao pored gola

9. minut - GOLLL! Sevilja vodi 1:0Gol i u Sevilji. Sevilja vodi protiv Šahtorja. U listu strelaca upisao se Gameiro

7. minut - GOLLLLL!!! Liverpul vodi
5. minut - Prva šansa za Viljareal

Viljareal je u prvom meču pobedio 1:0. Tim Jirgena Klopa uveren je da može da nadoknadi minus iz prvog meča i konačno dođe do prilike da osvoji trofej u Evropi.

Sevilja na svom terenu čeka ekipu Šahtjora. U Ukrajini je bilo 2:2, a Sevilja je u blagoj prednosti. Sevilja brani titulu u ovom takmičenju, koje je osvajala četiri puta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track