(VIDEO) OTVORIO DUŠU: Evo šta je prebijeni pripadnik Vazurinog obezbeđenja rekao o incidentu
Foto: Prinscreen

Prvi put javno govorio o napadu

(VIDEO) OTVORIO DUŠU: Evo šta je prebijeni pripadnik Vazurinog obezbeđenja rekao o incidentu

Fudbal -

Pripadnik Partizanovog obezbeđenja Božo Kumburović, koji je mučki prebijen od trojice nasilnika 28. aprila ispred stadiona u Humskoj, prvi put je govorio o tom incidentu.

Podsetimo, tada je generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura izbegao napad sklonivši se u klupske prostorije, a Kumburović je dobio žestoke batine.

Kumburović je otvorio dušu u razgovoru za "Partizanov vesnik".

Sva trojica nasilnika su uhapšena i određen im je pritvor od 30 dana.

U 29. epizodi "Partizanovog vesnika" podseća se da na dan kada su pre tačno pola veka igrali u finalu Kupa šampiona, crno-beli igraju finale Kupa Srbije protiv Javora u Gornjem Milanovcu.

Partizan je 11. maja 1966. izgubio na briselskom "Hejselu" od madridskog Reala 1:2, a da li će se protiv Ivanjičana domoći 13. pehara u Kupu, saznaćemo u sredu uveče.

Šta o toj utakmici, ali i još ponečemu misle fudbaleri Partizana Dušan Vlahović, Alen Stevanović, Nemanja Mihajlović, Marko Jovanović, Marko Golubović, Aleksandar Subić i Filip Kljajić, pogledajte u ovoj epizodi.

I ne samo to, saznaje koji po redu trofej će osvojili Saša Ilić ukoliko njegov tim trijumfuje u Gornjem Milanovcu, koliko para sada Valeri Božinov daje saigračima za asistencije i još mnogo toga.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track