NAPUSTILI ORLOVE: Muslin šutnuo Sergeja i Ljajića
Foto: Saša Pavlić

Dvojica otišla

NAPUSTILI ORLOVE: Muslin šutnuo Sergeja i Ljajića

Fudbal -

Mada zvanično nije došlo do sukoba na relaciji selektor - igrači, šuška se da su fudbaleri Lacija i Intera bili nezadovoljni svojim statusom u timu

Na sajtu Fudbalskog saveza Srbije sinoć je objavljena vest da je selektor Slavoljub Muslin "oslobodio obaveza" Adema Ljajića i Sergeja Milinković-Savića, tako da ovaj dvojac neće putovati u petak 3. juna s reprezentacijom u Monte Karlo na prijateljski meč s Rusijom dva dana kasnije.Nezvanično se saznaje da je kod obojice fudbalera tinjalo nezadovoljstvo od meča u Užicu, da bi juče tokom dana u razgovoru odlučeno da bi bilo najbolje ako bi napustili tim.Zadnja loža- Adem Ljajić ima problema sa zadnjom ložom i u dogovoru s njim i doktorom Mladenovićem neće biti s nama u Monte Karlu kako bi nastavio s terapijama. S druge strane, Sergej Milinković-Savić je budućnost našeg fudbala, dobro je radio tokom ovih priprema, ali sistem u kome mi igramo jednostavno njemu ne odgovara i prednost trenutno imaju drugi igrači. Dogovorili smo se da se vrati u klub, a naravno pratićemo njegove partije jer poseduje veliki talenat - rekao je Slavoljub Muslin.

Istina će uskoro na videlo

Ukoliko Milinković-Savić ne bude potreban Muslinu, on će se sasvim sigurno vratiti u U21 reprezentaciju, dok će se prava istina o Ljajićevom statusu saznati do početka kvalifikacija za Svetsko prvenstvu u Rusiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track