(KURIR TV) ORLOVI SPREMNI ZA DUEL SA RUSIMA: Fudbaleri Srbije stigli u Francusku
Foto: Dado Đilas

Muslin očekuje dobar rezultat

(KURIR TV) ORLOVI SPREMNI ZA DUEL SA RUSIMA: Fudbaleri Srbije stigli u Francusku

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Francusku gde će u nedelju u Monte Karlu odigrati prijateljski meč sa selekcijom Rusije.

1 / 20 Foto: Dado Đilas

Ekspedicija Srbije doputovala je avionom iz Beogradu u Nicu, a potom će autobusom nastaviti ka Monte Karlu.

Foto: Dejan Petković
Foto: Dejan Petković

Foto: Dejan Petković
Foto: Dejan Petković

"Utakmica sa Rusijom je jedna od jačih provera, za njih pred Evropsko prvenstvo, a za nas da vidimo gde smo, pošto imaju jaku reprezentaciju. Pobedili smo u poslednjim utakmicama, ali to je početak, ima još sitnica koje moraju da se ugiraju, promenili smo sistem i taktiku i biće potrebno mnogo treniga da se ugira, ali ide na bolje. U utakmicama protiv Kipra i Izraela delovalo je bolje i sigurnije, videćemo gde smo, gde grešimo i možda da se poboljšamo", rekao je Aleksandar Mitrović i dodao:

"Ne osećam veći pritisak, nama napadačima je malo lakše kada imamo slobodu da ne moramo mnogo defanzivno da radimo i da imamo slobodu da završavamo akciju. Mislim da će nam nova taktika prijati i da će nam doneti bolju igru. Ne mogu da obećam gol, nije bitno ko je postigao gol, nego da smo pobedjujemo".

Njegov saigrač Filip Kostić rekao je da "orlove" očekuje važan meč."Rusija je ozbiljniji protivnik od Izraela i Kipra i to će biti dobar test. Imali smo dovoljno vremena da se ugiramo, ali uvek može bolje. Nije mi bilo teško da shvatim šta selektor želi od nas i ako pružim maksimum neće biti problema", rekao je Kostić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track