UBIĆE RONALDA: Prva zvezda Eura meta terorista!
Foto: Reuters

Šokantno otkriće

UBIĆE RONALDA: Prva zvezda Eura meta terorista!

Fudbal -

Znamo da smo zbog Kristijana na vrhu liste meta Islamske države, ali spremni smo na sve, poručio Fernando Santos, selektor Portugala

Kristijano Ronaldo glavna je meta Islamske države na predstojećem Euru u Francuskoj! Ovako glasi dramatična vest koja je stigla direktno iz trening kampa portugalske reprezentacije.Na šest dana do početka Evropskog prvenstva više se priča o bezbednosti i terorizmu nego o samom fudbalu.ZabrinutiIpak, poslednja informacija sve je dodatno zabrinula.- Znamo da je Portugal na vrhu meta terorista zbog Kristijana Ronalda, koji je deo našeg tima. Međutim, spremni smo na sve - izjavio je, ni manje ni više nego Fernando Santos, selektor Portugala.Imaće selekcija sa Pirineja uz sebe specijalce koji će danonoćno motriti na njih. Naravno, glavnu kariku obezbeđenja drže domaćini.- Francuske bezbednosne službe biće potpuno odgovorne za sigurnost svih nas.Direktni kontakt navijača i fudbalera biće sveden na minimum, upravo zbog opasnosti od terorista.- Apelujem na naše navijače da shvate da igrači neće moći da im budu na raspolaganju kao što je to uobičajeno i kao što bi svi voleli. Tako mora da bude - poručio je Santos pred put ekipe u Francusku.Veliki napori domaćinaIz Fudbalske federacije Francuske stižu uveravanja za će svi igrači i navijači biti potpuno bezbedni na stadionima.- Garantujemo bezbednost svima na stadionu. Preduzete su sve neophodne mere, ljude se plaše, ali uvereni smo da će sve proći bezbedno. Terorizam nije samo problem Francuske nego celog sveta. Najbolji način da ne osetite strah je da živite - poručio je za Kurir Ramul Njujen, zadužen za međunarodne poslove u FFF.Međutim, niko ne zna šta može da se desi na ulicama Francuskih gradova i to će biti ogroman problem.

VelikanKRISTIJANO POKLONIO DECI 773.000 EVRADa nije samo veliki igrač već i čovek, Kristijano je potvrdio gestom koji je oduševio svetsku javnost. Sjajni fudbaler donirao je kompletan bonus koje je dobio za osvajanje Lige šampiona humanitarnoj fondaciji Ujedinjenih nacija. To iznosi čak 773.000 evra, koje je dobio svaki igrač Reala. Ovo nije prvi put da se Ronaldo uključuje u humanitarne projekte. Ostalo je upamćeno da je 2012. godine prodao Zlatnu kopačku za 1,5 miliona evra i novac uplatio za pomoć Palestini.

Izdali upozorenjeSAD: AMERIKANCI, NE IDITE NA EUROAmeričke vlasti poslale su u etar upozorenje svojim građanima da je Evropskog prvenstvo potencijalna meta terorista. Nisu preko Bare otkrili toplu vodu ovakvom informacijom jer svi već dobro znaju da je Euro meta IS i sličnih organizacija. Potrebno je reći i da francuske vlasti rade veliki posao na bezbednosti, u šta se uverila i ekipa Kurira koja je boravila u Francuskoj da bi videla kako teku pripreme za EP. Za bezbednost na svakoj od 51 utakmice domaćin izdvaja ravno 17 miliona evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track