DRUGO POJAČANJE CRNO-BELIH: Milan Radin za jaču vezu Partizana
Foto: Partizan.rs

Došao iz Voždovca

DRUGO POJAČANJE CRNO-BELIH: Milan Radin za jaču vezu Partizana

Fudbal -

Doskorašnji fudbaler Voždovca Milan Radin potpisao je danas trogodišnji ugovor sa Partizanom.

Radin je tako postao drugo pojačanje crno-belih, pošto je klub prethodno pojačao i bivši fudbaler Crvene zvezde Petar Đuričković.

"Dolazak u Partizan je poseban trenutak u mojoj karijeri. Mislim da sam ovim dolaskom načinio veliki iskorak. Igranje za Partizan nosi veliku težinu, ali nemam strah. Nadam se uspešnoj sezoni i dobrim igrama u Evropi. Nadam se da ćemo predstojeće sezone osvojiti Superligu, pa ćemo ovde za godinu dana pricati o Ligi šampiona", rekao je Radin na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

Radin ima 24 godine i igra na mestu zadnjeg veznog, a karijeru je započeo u Borcu iz Šajkaša, a nastupao je i za Novi Sad, Radnički iz Nove Pazove, Mladost iz Lučana na kraju Voždovac.

U Partizanu je zadužio dres sa brojem 29.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da je Radin bio glavni igrač u svakoj ekipi za koju je nastupao i da očekuje da ponovi takva izdanja i u crno-belom dresu.

"Radin je bio motor u svakoj ekipi u kojoj je nastupao, to očekujem da i sada donese Partizanu. On je tip igrača koga ne treba previše predstavljati jer on govori na terenu. On uvek daje maksimum i zadovoljan sam što dovodimo igrače sa karakterom i koji mogu da izdrže teret Partizana", zaključio je Iliev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track