(VIDEO) IVANOVIĆ KATEGORIČAN: Za Srbiju protiv Rusije počinju kvalifikacije
Foto: Dado Đilas

Jasna poruka kapitena

(VIDEO) IVANOVIĆ KATEGORIČAN: Za Srbiju protiv Rusije počinju kvalifikacije

Fudbal -

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović u najavi duela sa Rusijom ne krije da će ovo za Orlove biti više od prijateljskog meča.

- Ovo nam je treća utakmica u nizu, poslednja pred Republiku Irsku i ne možemo da biramo. Moramo da radimo najbolje što možemo da bi dočekali početak kvalifikacija spremni.Niko nas ne pita, niko sutra neće pričati o sistemu, bitni su samo rezultati i važno je da mi na terenu pokažemo koliko vredimo, jasan je Branislav Ivanović.

Srbija je ostvarila tri vezane pobede, nema sumnje da su one uticale na atmosferu.

-Samopouzdanje je važno, pobede su lek za sve.Treba da nastavimo u istom stilu. Istina, prethodne dve utakmice su pokazale i dobre i loše strane, sada je pred nama najjači rival i očekuje nas prava provera. Moramo da pokažemo da za nas kvalifikacije počinju od sutra.Rusija je za kapitena Srbije posebna inspiracija, koliko Rusi mogu na predstojećem EP?

-U fudbalu više nema apsolutnih favorita,pokazale su to i minule kvalifikacije. Očekujem i sada na EP dosta iznenađenja, ekipa koje iz drugog plana mogu da ugroze na papiru jače rivale. Rusija spada u tu grupu selekcija koje mogu daleko da doguraju. Važan je start, mnogo zavisi od prvih utakmica.Voleo bih zbog moje povezanosti sa Rusijom da budu uspešni na EP, rekao je Branislav Ivanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track