PRIRUČNIK ZA DELIJE: Evo kako navijači Crvene zvezde mogu da kupe sezonske karte
Foto: Saša Pavlić

Priprema za sledeći ciklus

PRIRUČNIK ZA DELIJE: Evo kako navijači Crvene zvezde mogu da kupe sezonske karte

Fudbal -

FK Crvena zvezda obaveštava navijače o terminima prodaje i cenama sezonskih karata za narednu takmičarsku godinu.

Crvenu zvezdu već u julu očekuju prve borbe za ulazak u evropska takmičenja, a potom i pokušaj da se odbrani titula. Shodno tome, određene su i cene godišnjih ulaznica za sezonu 2016/17, kao i termini i mesta prodaje.

Te ulaznice važiće za utakmice Superlige Srbije, prvenstvenog plej-ofa, kvalifikacija za Ligu šampiona (računajući i plej-of rundu) i prijateljske. Takođe, vlasnici sezonskih karata imaće pravo preče kupovine za mečeve grupne faze nekog od evropskih takmičenja.

Novu sezonsku kartu moći će da kupe, tačnije obnove, svi vlasnici sezonskih karata za sezonu 2015/16. Obnova će početi 15. juna i trajaće do prve utakmice Crvene zvezde u kvalifikacijama (ili 12. ili 19. jul). Cene obnove sezonskih karata su sledeće: Sever - 2.000 dinara, Istok - 4.000, Zapad - 5.000.

Na ovaj način Crvena zvezda želi da se zahvali svima koji su u prethodnoj sezoni pokazali vernost prema klubu kupovinom sezonske karte (vlasnici polusezonskih karata iz akcije "Obnovi i gledaj" nemaju pravo da koriste benefite obnove sezonskih karata).

Svi navijači koji prethodne sezone nisu imali sezonske karte, moći će da ih u pretprodaji kupe po znatno sniženim cenama. Pretprodaja će početi 15. juna i trajaće do 30. juna, a karte će se prodavati po sledećim cenama:Sever - 3.000 dinara, Istok - 5.000, Zapad - 7.000.

Posle pretprodaje, 4. jula kreće i redovna prodaja karata, koja će trajati do 2. septembra. Cene sezonskih karata u redovnoj prodaji biće sledeće: Sever - 4.000 dinara, Istok - 7.000 i Zapad - 10.000.

Važno je znati da sezonsku kartu mogu kupiti ili obnoviti samo aktivni članovi kluba.

Obnoviti godišnju kartu ili je kupiti u pretprodaji biće moguće isključivo u prostorijama Servisa za članstvo, dok će regularna prodaja biti moguća putem sledećih kanala prodaje: Servis za članstvo:- Onlajn šop- Red Star šop prodajni objekti na stadionu "Rajko Mitić", kao i u ulici Kralja Milana 23 . Radno vreme Servisa za članstvo tokom prodaje sezonskih karata biće sledeće: ponedeljak, sreda i petak - od 9:00 do 15:00; utorak i četvrtak - od 12:00 do 19:00.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track