(VIDEO) U JEDNOM DANU DVA POJAČANJA ZA CRNO-BELE: Marjanović i Miletić potpisali za Partizan
Foto: Partizan.rs

Klub iz Humske nastavio da dovodi nove igrače

(VIDEO) U JEDNOM DANU DVA POJAČANJA ZA CRNO-BELE: Marjanović i Miletić potpisali za Partizan

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan potpisao je ugovore sa Sašom Marjanovićem i Nemanjom Miletićem

Marjanović, koji dolazi iz niškog Radničkog, obavezao se na dvogodišnju saradnju sa osvajačem nacionalnog kupa, dok će doskorašnji levi bek Javora igrati u Partizanu do 2020. godine. "Gradio sam obilaznicu koja je duže trajala. Video sam veliku želju Partizana da me dovede, ovo je veliki dan za mene. Potrudiću se da podignem kvalitet timu, radujem se što ću se boriti za trofeje i plasman u Ligu Evrope", rekao je Marjanović, vezista sa omladinskim stažom u Partizanu. Marjanović je poručio da se nada da će ponoviti golgeterski učinak od 13 golova, koliko je dao u prošloj sezoni. "Nadam se da ću imati i bolji učinak. Da li mogu da ponovim pet golova kao protiv Radnika? Teško je i Mesiju, a kamoli meni, namestilo se tako. Mislim da sam sada zreliji igrač", izjavio je bivši fudbaler Čukaričkog, Jagodine i moldavskog Šerifa.

"Od pre godinu dana počeo sam da igram i štopera, pa mogu da odgovorim na obe pozicije. Ipak, primarna mi je pozicija levi bek", poručio je Miletić, koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev otkrio je da je Miletić zbog Partizana odbio finansijski jaču ponudu turske Burse.

"Imam zadovoljstvo da predstavim dva odlična igrača u jednom danu. Miletić je pravi evropski tipu igrača, moderan, brz i agresevan, uz tehničke mogućnosti. Bilo nam je teško da ga dovedemo jer je imao ponudu Burse, ali je i pored finansijski boljih uslova, izabrao da igra pod našim grbom", rekao je Iliev i izrazio zadovoljstvo dolaskom Marjanović.

"Saša je ol-raund igrač, može da igra na više pozicija. On je vezista koji je dobar u oba smera", zaključio je Iliev. Fudbaleri Partizana sutra u Sportskom centru Teleoptik počinju pripreme za početak nove sezone.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track