SLOŽILI SE ZEKA I BJEKA: Evo odluke sa prvog sastanka Radne grupe koja upravlja Partizanom
Foto: Kurir Sport

pomirenje

SLOŽILI SE ZEKA I BJEKA: Evo odluke sa prvog sastanka Radne grupe koja upravlja Partizanom

Fudbal -

Radna grupa Fudbalskog kluba Partizan, koja upravlja klubom do izbora novog rukovodstva, sastala se danas prvi put i odlučila da formira ekspertske pravne timove koji će rešiti organizacione nedoumice.

Radna grupa, čiji su članovi Ivan Ćurković, Mile Jovičić, Žarko Zečević, Nenad Bjekovć, Veljko Odalović i Slobodan Stanojević, formirana je posle razgovora suprotstavljenih strana u Partizanu i predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slavše Kokeze.

Na današnjem sastanku postignut je dogovor o tome da se formiraju ekspertski pravni timovi sa zadatkom da u najkraćem mogućem roku otklone i usaglase sve pravne nedoumice o punomoćjima za zastupanje na Skupštini, disciplinskim postupcima u vezi sa sukobom interesa i ostavkama i izborom novih članova Skupštine. U radu ekspertskih timova, kako se navodi, učestvovaće i generalni sekretar FSS i dati svoj doprinos u rešavanju spornih pitanja.

"Po okončanom poslu, ekspertski timovi će izvestiti Radnu grupu o postignutim razultatima o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena", navodi se u saopštenju.

"Svi članovi Radne grupe su se saglasili u oceni da se prethodna atmosfera na Skupštini Partizana ne sme ponoviti i da će svi lično dati svoj doprinos i dodatne nepore da se postigne konsenzus i stvore neophodni uslovi za izbor budućeg rukovodstva kluba", dodaje se u saopštenju.

Nova Izborna Skupština Partizan trebalo bi da se održi do 24. juna. Prethodna Izborna skupština Partizana prekinuta je posle mnogo svađa i uvreda sukobljenih strana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track