BLOG UŽIVO, VIDEO Karadžić: Sjajni Mažić, principijelan i dosledan
Foto: Fonet

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO Karadžić: Sjajni Mažić, principijelan i dosledan

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

22:44 - Karadžić: Sjajni Mažić, principijelan i dosledanMilorad Mažić sa svojim saradnicima Milovanom Ristićem i Daliborom Đurđevićem, odnosno Danilom Grujićem i Nenadom Đokićem (četvrti i peti sudija) imao je premijerni nastup na Evropskom prvenstvu u Francuskoj u meču između Republike Irske i Švedske (1:1)."Videli smo sjajnu arbitražu autoritativnog Mažića, doslednog i principijelnog u odlukama. U meču koji je obilovao sa dosta jakih startova, odlično se snašao, imao kontrolu tokom celog toka utakmice. Dobro je reagovao u situacijama koje su ukazivale na prednost, osećao je igru, sjajno se kretao i definitivno sebe preporučio za naredne mečeve na Evropskom prvenstvu. Kompletan sudijski tim delovao je dobro, zaslužio pohvale za premijerni nastup u Francuskoj", rekao je Milan Karadžić, prvi čovek Sudijske organizacije FSS.

22:12 - Hamren: Igrali smo bolje posle primljenog golaSelektor fudbalske reprezentacije Švedske Erik Hamren rekao je da je njegova ekipa igrala loše u napadu u prvom poluvremenu večerašnje utakmice protiv Irske na Evropskom prvenstvu, ali da je zaigrala bolje posle primljenog gola i pohvalio je igru protivnika."Posle primljenog gola smo igrali onako kako sam želeo. Brže smo dodavali loptu, bolje je išla sa jedne na drugu stranu terena i bolje smo koristili levog beka Martina Olsona. Sa njegove strane smo napravili mnogo šansi u drugom poluvremenu. U prvom delu naša igra u napadu nije bila dobra. Irska je obavila dobar posao, omela nas je, pritiskala odbranu i osvajala lopte i tako su stvarali šanse u prvom poluvremenu", rekao je Hamren.Fudbaleri Švedske i Irske odigrali su danas na stadionu Francuska 1:1, u utakmici prvog kola Grupe E na Evropskom prvenstvu. Irska je povela u 48. minutu golom Vesa Hulahana, a Švedska je izjednačila autogolom Kirana Klarka u 71. minutu."Čestitam Irskoj na prikazanoj igri, držali su nas pod pritiskom, nisu nam davali vremena ni prostora. Mi nismo bili na željenom nivou", dodao je on.Selektor Švedske naveo je da je fudbaler Mikael Lustig tokom utakmice povredio preponu i da će sutra biti poznato koliko je ozbiljna povreda.Najveća zvezda švedske reprezentacije Zlatan Ibrahimović nije imao mnogo prilika, ali je učestvovao u golu kada je posle njegovog centaršuta fudbaler Irske Kiran Klark postigao autogol."Centrirao sam, a on je glavom ubacio loptu u gol", rekao je Ibrahimović.Upitan da li je to bila "Ibrina magija", on je odgovorio: "Trebalo bi da pitate njega (Klarka)".Ibrahimović u Francuskoj pokušava da postane prvi igrač koji je postigao golove na četiri Evropska prvenstva.

21:10 - Hulahan: Gol Švedskoj jedan od najboljih trenutaka u karijeriFudbalski reprezentativac Irske Ves Hulahan izjavio je da mu je gol u današnjem remiju protiv Švedske na Evropskom prvenstvu, jedan od najboljih trenutaka u karijeri."Šejmus (Kolman) mi je fantastično dodao loptu. Uhvatio sam polu volej i srećan sam zbog toga. Postići gol za Irsku na Evropskom prvenstvu mora biti jedan od najboljih trenutaka u mojoj karijeri. Osvojili smo veliki bod i radujemo se narednoj utakmici protiv Belgije", rekao je Hulahan.Irska i Švedska odigrale su danas na stadionu Francuska 1:1, u utakmici prvog kola Grupe E na Evropskom prvenstvu. Irska je povela u 48. minutu golom Vesa Hulahana, a Švedska je izjednačila autogolom Kirana Klarka u 71. minutu.Selektor Irske Martin O'Nil rekao je da je njegova ekipa odigrala odlično."Trebalo je da rešimo utakmicu na poluvremenu, ali nismo uspeli da postignemo gol. U drugom delu smo zasluženo poveli. Moji igrači žele da igraju, očajno žele, sa njima je lepo raditi. Razočarani smo što smo primili gol, ali ne mogu da krivim njihovu igru, bili su sjajni", rekao je O'Nil.On je pohvalio akciju kod gola i rekao da je pokušao da dobije utakmicu izmenama."Ušli su Robi Kin i Ejden Megidi, pokušavali smo da pobedimo. Sada nas čekaju dva veoma teška meča protiv dve kvalitetne ekipe. Imamo želju, ali igrači rastu u medjunarodnom fudbalu. Ekipe su promašivale šanse od kada postoji fudbal. Najbolje ekipe stvaraju mnogo prilika i uglavnom imaju spretne igrače da ih iskoriste", dodao je selektor.O'Nil je ocenio da je njegova ekipa dobro čuvala zvezdu Švedske Zlatana Ibrahimovića."Mislim da smo odigrali veoma dobro protiv Zlatana Ibrahimovića. Naši igrači su ga oterali od gola i uopšte su se dobro nosili s njim", naveo je O'Nil.U drugom kolu Irska će u subotu od 15 časova igrati u Bordou protiv Belgije, a Švedska dan ranije u istom terminu protiv Italije u Tuluzu.

20:36 - Pjanić potpisao petogodišnji ugovor sa JuventusomDosadašnji fudbaler Rome Miralem Pjanić potpisao je petogodišnji ugovor sa Juventusom, saopštio je danas torinski klub.Juventus je saopštio da je 26-godišnji fudbaler Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić potpisao petogodišnji ugovor vredan 32 miliona evra.Za Pjanića je bio zainteresovan i Mančester siti, ali je šampion Italije ispunio sve zahteve iz Pjanićevog ugovora sa Romom i završio posao oko transfera.Pjanić je 2011. godine iz Liona za 11 miliona evra prešao u Romu za koju je odigrao 185 utakmica i postigao 30 golova."Ekipama je uvek teško da igraju ovde protiv odlične ekipe i velikog kluba, uvek sam protiv Juventusa očekivao teške utakmice. Drago mi je što ću od danas nositi dres Juventusa. Nadam se da ćemo imati mnogo uspeha. Odličan je osećaj, nadam se da ću postići mnogo golova, da ću dobro igrati i da ćemo pobedjivati. Želim da usrećim navijače Juventusa", rekao je Pjanić, preneli su italijanski mediji.Pjanić je do sada odigrao 68 utakmica za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i postigao 11 golova. On je sa državnim timom igrao na Svetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine, gde je postigao jedan gol.

19:16 - FS Velsa savetovao navijače da ne putuju u Lil i Lans bez karata za utakmicuFudbalski savez Velsa savetovao je danas svoje navijače da ne putuju u Lil i Lans ako nemaju ulaznice za utakmicu sa Engleskom, u drugom kolu Evropskog prvenstva.Evropsko prvenstvo u Francuskoj počelo je u petak, a osim utakmica u centru pažnje su i neredi navijača koji se sukobljavaju medjusobno ali i sa policijom.U subotu u Marseju u sukobima engleskih i ruskih navijača povredjeno je na desetine ljudi.Engleska i Vels igraće u četvrtak od 15 časova u Lansu u drugom kolu Grupe B, a dan ranije u obližnjem Lilu igraće reprezentacije Rusije i Slovačke.

18:55 - Del Boske: Moramo da popravimo realizacijuSelektor fudbalske reprezentacije Španije Vinsent del Boske ocenio je danas da njegova ekipa igra na zadovoljavajućem nivou, ali da mora da popravi realizaciju u nastavku Evropskog prvenstva."Igrali smo jako dobro, napravili smo dosta prilika, ali se nadam da realizacija u nastavku prvenstva neće biti problem. Imali smo kontrolu nad današnjom utakmicom i to je ipak najvažnija stvar. Svi žele da postižu više golova, ali ni naš stil igre nije bio toliko loš u prethodnih nekoliko godina", rekao je Del Boske.Fudbalska reprezentacija Španije pobedila je danas u Tuluzu s 1:0 Češku u prvom kolu Grupe D Evropskog prvenstva u Francuskoj.Asistent kod jedinog pogotka i igrač utakmice Andreas Inijesta rekao je da se uvek trudi da preuzme odgovornost kada igra."Uvek se trudim da preuzmem odgovornost kada igram. Na taj način uživam u fudbalu i sada nije ništa drugačije. Fudbal je igra koja igra kolektiv, ali i pored toga, ja ne želim da izvlačim i ne preuzimam odgovornost. Srećni smo što smo osvojili tri boda", rekao je Inijesta.

18:20 - Vrba: Ponosan sam na igračeSelektor fudbalske reprezentacije Češke Pavel Vrba rekao je da i pored poraza od Španije u prvom kolu Evropskog prvenstva ponosan na svoje igrače, ali da žali što njegov tim nije osvojio makar bod. "Znali smo da je protivnik izuzetno jak, oni su jedni od favorita za titulu. Ovo je bio pravi test za nas. Španija je znatno bolja od nas što se tiče poseda i stvarnja šansi... Ipak, razočaravajuće je primiti gol u završnici utakmice. Mogli smo i mi da postignemo gol, ali to se ne dešava često protiv Španije. Igrali smo na našem najvišem nivou i velika je šteta što makar bod nismo osvojili", rekao je Vrba. Fudbalska reprezentacija Češke poražena je ranije danas u Tuluzu s 0:1 od Španije u prvom kolu Grupe D Evropskog prvenstva u Francuskoj. Češka će u narednom kolu u petak igrati protiv Hrvatske, a Španiju očekuje meč s Turskom.

18:00 - Ibrahimović po četvrti put na EPZlatan Ibrahimović je tri puta igrao na EP i sva tri puta se upisivao u strelce. Da li će pogoditi i na ovom EP?

17:30 - Englezi osuđeni na zatvorske kazne zbog incidenata u MarsejuDvojica navijača fudbalske reprezentacije Engleske osudjeni su danas u Marseju na zatvorske kazne zbog učešća u tučama u Marseju. Aleks But osudjen je na dva meseca zatvora, dok je jednom Englezu odredjen tromesečni zatvor. Stara luka u Marseju za vikend je bila poprište sukoba, uglavnom ruskih i engleskih navijača uoči utakmice fudbalskih reprezentacija tih zemalja na Evropskom prvenstvu. But, koji je 20. rodjendan proveo u zatvorskoj ćeliji u Marseju je, po donošenju presude ostao bez reči a njegov otac je počeo da viče u sudnici. On je ocenio da je odluka francuskog suda sramotna, kao i da su od njegovog sina napravili žrtvenog jarca i dodao da bi trebalo da nadju prave huligane.

17:00 - Irci i Šveđani zajedno pevaju hit poznate grupe ABBA

16:27 - Rakitić: Dobra pobeda jer nam je grupa najtežaVezni fudbaler Hrvatske Ivan Rakitić rekao je da je zadovoljan utakmicom i pobedom protiv Turske na početku Evropskog prvenstva. "Možemo bii zadovoljni utakmicom, ali je verovatno razika mogla da bude veća, mogli smo da damo još dva-tri gola, ali tako je kako je", rekao je Rakitić. Hrvatska je pobedila sa 1:0 u prvom kolu Grupe D na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, u kojoj su još i dvostruki uzastopni šampion Španija, kao i Češka."EURO uopšte nije lak. Mogli smo da pogodimo mrežu nekoliko puta. Moramo da nastavimo ovako, ali mislim da smo u najtežoj grupi. Hoćemo da uživamo u ovoj pobedi, iako ona neće biti važna ako ne prođemo dalje", rekao je Rakitić.16:18 - Hodžson i Runi mole navijače za mirSelektor i kapiten Engleske reprezentacije Roj Hodžson i Vejn Runi uputili su apel svojim navijačima da se klone nevolja, ali i da nastave da podržavaju tim. UEFA je zapretila reprezentacijama Engleske i Rusije da će biti diskvalifikovane ukoliko navijači ove dve selekcije nastave da izazivaju nered. Selektor Engleske Roj Hodžson ističe da je veoma zabrinut za nastavak takmičenja. "Očigledno je da sam zabrinut zbog onoga što nam se može desiti i sankcijama koje mogu uslediti. Naporno smo radili da bismo se našli ovde i stvarno očajnički želimo da ostanemo na šampionatu", izjavio je Hodžson. Kapiten Vejn Runi zamolio je navijače koji nemaju karte da ne putuju u Lans na meč sa Velsom. "Želeo bih da se zahvalim navijačima za podršku na meču protiv Rusije. Sada nas očekuje veoma važna utamica sa Velsom i zamolio bih navijače koji nemaju karte da ne putuju. Fanovi koji imaju karte neka budu bezbedni, razumni i neka nastave da podržavaju igrače", rekao je Runi.

16:00 - Jap Stam preuzeo RedingBivši holandski fudbaler Jap Stam započeo je samostalnu trenersku karijeru jer je postavljen na klupu engleskog drugoligaša Redinga. Stam je sa članom engleskog Čempionšipa potpisao dvogodišnji ugovor. Nekadašnji šnažni defanzivac posle završetka igračke karijere radio je kao skaut u Mančester Junajtedu, a potom bio asistent u Cvoleu, mladom i najjačem timu Ajaksa. Stam iza sebe ima bogato iskustvo iz igračkih dana, bio je član PSV-a iz Ajndhovena, Mančester Junajteda, Lacija, Milana i Ajaksa. Najdublji trag ostavio je u klubu sa Old Traforda gde je za tri sezone osvojio isto toliko titula Premijer lige, Ligu šampiona, FA kup i Interkontinentalni kup. Za reprezentaciju Holandije nastupio je 67 puta, uz tri gola.

15:40 - David Trezege predviđa rezultate današnjih mečeva na EP

15:10 - I Rafa Nadal prati dešavanja na EP

14:55 - Jon Anre Rise okačio kopačke o klinBivši fudbaler Liverpula Jon Arne Rise saopštio je da je odlučio da okonča igračku karijeru. Rise, koji je sa Liverpulom osvojio Ligu šampiona 2005. godine, odigrao je ove sezone 10 utakmica za svoj prvi klub u Norveškoj, ekipu Olesuda. On je odlučio da se povuče jer je, kako je naveo, shvatio da više ne može da se nosi sa fizičkim zahtevima najjačih liga. Rise, koji ima 35 godina, za reprezentaciju je Norveške odigrao 110 utakmice za 14 godina, a osim za Liverpul i Olesud igrao je još za Monako, Romu, Fulam, APOEL i Delhi.

14:50 - Grbić: Protivnici u Svetskoj ligi su teški i to je veliki izazovSelektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je da će svaki set na predstojećem turniru Svetske lige odlučivati o prolasku dalje i da će kvalitetni protivnici biti motiv više njegovoj ekipi. Srpski odbojkaši će sutra otputovati u Kalinjingrad, gde će se tokom vikenda sastati sa Rusijom, Bugarskom i Poljskom u prvom vikendu Svetske lige. Grbić će u Rusiju povesti 14 igrača, medju kojima su tehničari Nikola Jovović i Aleksa Brdjović, korektori Aleksandar Atanasijević i Dražen Luburić, libera Nikola Rosić i Neven Majstorović, blokeri Dragan Stanković, Marko Podraščanin, Srećko Lisinac i Aleksandar Okolić, kao i primači Uroš Kovačević, Marko Ivović, Miloš Nikić i Milan Katić. Selektor je naveo da je tokom priprema uradjen dobar posao i da je podignut kvalitet igre. Srbija će prvu utakmicu igrati u petak od 19.10 protiv Rusije, drugu u subotu od 16.40 protiv Bugarske, a treću u nedelju od 16.40 protiv Poljske.

14:45 - Ljajić: Srpski košarkaši zaslužuju kamp kao fudbaleriPotpredsedik Vlade Srbije Rasim Ljajić rekao je da košarkaška reprezentacija Srbije zaslužuje da ima košarkaški kamp, sličan onome koji imaju fudbaleri u Staroj Pazovi. Ljajić je prilikom otvaranja savremenih košarkaških terena na Srebrnom jezeru istakao da postoji ideja da se u tom mestu napravi trening centar za srpski košarkaški tim. "Kad mogu fudbaleri koji Evropsko prvenstvo gledaju na televiziji da imaju onakav kamp u Staroj Pazovi, onda to zaslužuju i košarkaši koji nas na svakom takmičenju obraduju", poručio je Ljajić. Najbolji srpski košarkaši pripremaju se za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Riju, na kojem će od 4. do 9. jula biti domaćini u Beogradu.

14:08 - UEFA pokrenula postupak protiv FS Hrvatske i TurskeEvropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv Fudbalskih saveza Hrvatske i Turske zbog incidenata tokom utakmice dve selekcije na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.Hrvati očekuju kaznu jer je njihov navijač uleteo na teren da proslavi gol sa Lukom Modrićem i ostalim igračima, posle čega je izrednika odveo obezbeđenje na stadionu "Park prinčeva" u Parizu.Protiv FS Turske se vodi postupak jer su turske pristalice koristile pirotehniku na meču koji je Hrvatska dobila sa 1:0 u okviru D grupe.Pored pomenuta dva Saveza, UEFA vodi postupak i protiv FS Rusije zbog tuča i nereda navijača oko i na stadiona Veledrom u Marseju.Odluka o kaznama biće doneta na vanrednoj sednici 21. jula.

13:37 - Stefon Lazme pao na doping testuNekadašnji košarkaš Partizana, Stefon Lazme pao je na doping testiranju, prenosi turski Fanatik. Kako list navodi, košarkaš Galatasaraja je bio pozitivan na doping testu sprovedenom neposredno nakon četvrfinalne utakmice turskog prvenstva protiv Karšijake. Ukoliko Lazme prihvati rezultate biće kažnjen sa tri meseca zabrane bavljenja košarkom, a u slučaju da Gabonac zatraži B uzorak, a rezultati budu isti, suočiće se sa kaznom od šest meseci. Lazme je tokom karijere nastupao za Golden Stejt, Majami, Makabi, Spartak Sankt Peterzburg, Obradoiro, Panatinaikos i Efes, pre nego što je u julu prošle godine stigao u Galatasaraj. Za Partizan je nastupao u sezoni 2008/2009 i osvojio je prvenstvo Srbije, Kup Radivoja Koraća i Jadransku ligu.

13:05 - Lion zabranio prodaju alkoholaČelnici francuskog grada Lion zabranili su danas prodaju alkohola navijačima tokom utakmica Evropskog prvenstva u fudbalu.Lion će večeras prvi put biti domaćin utakmice kontinentalnog šampionata. U tom gradu će od 21.00 igrati Belgija i Italija.Očekuje se ukupno 30 hiljada navijača iz te dve zemlje."Znamo da postoji odredjeni broj problematičnih belgijskih navijača, a bilo je i sukoba sa pripadnicima lokalnog kluba, tako da moramo da budemo na oprezu", rekao je jedan od predstavnika gradske vlasti.Odluka je doneta zbog nedavnog nasilja na ulicama Marseja, gde u sukobima učestvovale četiri strane: ruski, engleski i francuski navijači, kao i policija.

12:31 - Birčević potpisao dvogodišnji ugovor sa PartizanomPovremeni košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Birčević potpisao je dvogodišnji ugovor sa Partizanom, potvrđeno je zvaničnom klupskom sajtu.Birčević je u Partizan stigao iz španskog Estudijantesa, a tokom karijere nastupao je za Radnički iz Kragujevca i Metalac. U španskoj ACB ligi, Birčević je prošle sezone imao je učinak od 5,8 poena i 3,3 skoka po meču, dok je kao član nacionalnog tima osvojio srebro na Svetskom prvenstvu u Španiji 2014. godine.

12:00 - Reporter bez straha

11:31 - Ivanović i Janković zamenile mesta na WTA listiSrpska teniserka Ana Ivanović napredovala je za jednu poziciju i na danas objavljenoj WTA listi zauzima 24. mesto, dok je Jelena Janković skliznula na 25. mesto. Ana Ivanović na 24. mestu ima 1.910 bodova, dok je Jelena Janković sakupila 1.890. Među prvih 10 teniserki sveta nije bilo promena, Amerikanka Serena Vilijams i dalje je prva, a iza nje slede Garbinje Mugurusa iz Španije i Poljakinja Agnješka Radvanska. Kada je reč o ostalim srpskim teniserkama, Aleksandra Krunić je "skočila" za tri pozicije i sada je na 119. mestu, dok je Bojana Jovanovski sa 126. pala na 130. mesto.

11:00 - Zvezda počela pripreme, na prozivci 25 igračaFudbaleri Crvene zvezde počeli su danas pripreme za novu sezoNu, a na prozivci se pojavilo 25 igrača. Od novajlija treneru Miodragu Božoviću na raspolaganju su Stefan Milošević Spartak (Subotica), Tomas Fibel (Mordovija) i Novozelanđanin Adam Mičel, dok su se sa pozajmica vratili Bruno Matos (Novi Pazar) i Vladimir Jovović (OFK Beograd). U odnosu na prošlu sezonu nema Saše Stojanovića, kojem je istekao ugovor i Marka Grujića posle isteka pozajmice iz Liverpula, a stručni štab ne računa na Nemanju Ahčina, Marka Trkulju, Marka Marinkovića, Miloša Živkovića i Džošuu Parkera.Zbog reprezentativnih obaveze ekipi će de naknadno priključiti Filip Manojlović, Damir Kahriman, Srđan Plavšić i Danijel Avramovski.

10:18 - Prva žrtva među navijačima u FrancuskojNavijač reprezentacije Severne Irske poginuo je u Nici pošto se u pijanom stanju prevrnuo preko ograde na litici iznad mora i pao na glavu na kamenu plažu, izjavio portparol lokalne policije, prenosi Rojters. To je prvi navijač koji je preminuo tokom Evropskog prvenstva u fudbalu koje je u prva tri dana obeležilo svakodnevno nasilje i sukobi navijača van stadiona."Istražitelji sumnjaju da je reč o nesrećnom slučaju", rekao je portparol policije u Nici, dodavši da je nastradali (20) u trenutku pada bio u alkoholisanom stanju.

09:36 - Đoković nedodirljiv na vrhuNajbolji teniser sveta Novak Djoković trenutno odmara u Beogradu posle osvajanja Rolan Garosa, ali to ne utice na njegovu poziciju na ATP listi, gde je i dalje ubedljivo prvi sa 16.950 bodova.Na drugom mestu je Britanac Endi Marej, a treći povratnik na teren Švajcarac Rodžer Federer, koji je zahvaljujući plasmanu u polufinale turnira u Štutgartu "zaradio" 90 bodova i sada ima 6.745.

09:01 - Brazil neregularnim golom eliminisan sa Kopa AmerikaFudbalska reprezentacija Brazila eliminisana je u prvoj fazi Kopa Amerika, pošto je rano jutros u trećem kolu B grupe izgubila od Perua 1:0.

Brazilcima je i remi bio dovoljan za prolaz i prvo mesto u grupi, ali su iznenađujuće poraženi, a da sve bude gore po izabranike selektora Karlosa Dunge pogodak Raula Rudijasa u 71. minutu bio je neregularan jer je postignut rukom. Peruancima je ovo prva pobeda nad Brazilom posle 31 godine, ali vredna četvrtfinala.U drugom mecu Ekvador je savladao Haiti 4:0 i kao drugoplasirani izborio mesto među osam.

08:24 - Srbi dele pravdu u ParizuČetvrti dan na Evropskom prvenstvu u Francuskoj obeležiće premijerni nastup sudija iz Srbije. Milorad Mažić biće glavni sudije utakmice Republika Irska - Švedska, a pomagaće mu Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, dok će iza gola stajati Danilo Grujić i Nenad Đokić.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track