ZVEZDA OSTAJE BEZ NAPADAČA: Ugo Vijeira prelazi u Marsej?
Foto: Crvenazvezdafk.com

Portugalski mediji tvrde

ZVEZDA OSTAJE BEZ NAPADAČA: Ugo Vijeira prelazi u Marsej?

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Ugo Vijeira dogovorio je lične uslove oko potpisa četvorogodišnjeg ugovora sa Marsejom, prenosi ugledni portugalski list O'Žogo.

Kako se navodi, preostalo je samo još Crvena zvezda da se složi sa transferom koji bi trebalo da iznosi između 1,5 i dva miliona evra.Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je juče da nijedan igrač neće napustiti klub pre završetka kvalifikacija za plasman u grupnu fazu evropskih takmičenja.Portugalski napadač, strelac 20 golova u Superligi prošle sezone, u Marseju bi na taj način zamenio prvog strelca Mičua Batšuaija, čiji je odlazak izvestan.

Radosavljević demantovao pisanje portugalskog lista

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević demantovao je natpise portugalskih medija da Ugo Vijeira prelazi u Marselj.

"Pročitao sam jutros takve navode. Ugo je igrač Crvene zvezde i ti natpisi nemaju nikakve veze sa nama", rekao je Raosavljević.

On je dodao da postoje male šanse da se Boško Janković vrati u Zvezdu, posle raskida ugovora sa Veronom.

"Interesantan nam je Janković, ima i volju da se vrati... Postoje drugi razlozi, malo je dalje od Crvene zvezde zbog porodičnih razloga", poručio je funkcioner crveno-belih i u narednim danima najavio respektabilna pojačanja za takmičenje u Evropi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track