(VIDEO) ŠAMPION PREDSTAVIO FIBELA: Došao sam u Zvezdu zbog Miodraga Božovića
Foto: Crvenazvezdafk.com

Francuz kaže da veruje u dobre rezultate spskog kluba u Evropi

(VIDEO) ŠAMPION PREDSTAVIO FIBELA: Došao sam u Zvezdu zbog Miodraga Božovića

Fudbal -

Novi fudbaler Crvene zvezde Tomas Fibel rekao je da je trener Miodrag Božović jedan od glavnih razloga zašto je došao u redove šampiona Srbije.

Francuski štoper obavezao se na dvogodišnju saradnju sa crveno-belima i zadužio dres sa brojem 97.

"Lepo sam primljen u Zvezdi, posebno od trenera Božovića. Ambicije kluba u Evropi su velike i to mi godi, to me je i najviše privuklo da pređem u Crvenu zvezdu. Pokazaću najbolje što mogu kako bih opravdao dolazak", rekao je Fibel na promociji na stadionu Rajko Mitić.

On je poručio da je mnogo toga lepog o treneru Božoviću čuo od nekadašnjih saigrača iz Mordovije Damijana Le Taleka i Mičela Donalda.

"Oni su mi mnogo pomogli da izaberem Crvenu zvezdu. Znam da je Zvezda šampion, ima dugu i impresivnu istoriju, verujem da ćemo je nastaviti", poručio je Fibel.

Doskorašnji fudbaler Mordovije opisao je sebe kao "inteligentnog i snažnog igrača, ali da ne želi puno da priča o sebi jer ima nameru da to dokaže na terenu".

Fibel ističe da od srpskih fudbalera poznavaje Milana Jovanovića, Darka Pivaljevića i Miljana Mrdakovića, sa kojima je svojevremeno igrao u Belgiji.

Visoki defanzivac (192 cm) tokom karijere igrao je za belgijske klubove Virton, Standard iz Liježa, Brisel i Antverpen, poljski Viđv i ruski Amkar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track