IZNENAĐENJE ZA DELIJE: Fudbaleri Crvene zvezde prodaju sezonske ulaznice
Foto: Dado Đilas

U servisu za članstvo

IZNENAĐENJE ZA DELIJE: Fudbaleri Crvene zvezde prodaju sezonske ulaznice

Fudbal -

U utorak, 21. juna, sve navijače Crvene zvezde koji u periodu od 15.00 do 17.30 posete servis za članstvo kako bi kupili odnosno obnovili sezonsku kartu, čeka iznenađenje.

Prodaja sezonskih karata za novu takmičarsku godinu je u jeku, a od danas su poznata i imena potencijalnih rivala sa kojima će Crvena zvezda odmeriti snage u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crvenoj zvezdi će u kvalifikacijama za najjače evropsko klupsko takmičenje biti neophodna pomoć navijača, a kupovinom sezonske karte svaki navijač direktno pomaže svom klubu.

Servis za članstvo u kojem je u pretprodaji jedino i moguće kupiti odnosno obnoviti člansku kartu, radi ponedeljkom, sredom i petkom od 09.00 do 15.00, odnosno utorkom i četvrtkom od 12.00 do 19.00 časova. Upravo će u utorak, 21. juna, petorica fudbalera Crvene zvezde biti prisutna u servisu, i to u periodu od 15.00 do 17.30. Svi koji u ovom terminu dođu da kupe ili obnove sezonsku kartu, dobiće je direktno od fudbalera Crvene zvezde.

U servisu za članstvo u utorak će biti Aleksandar Luković, Luis Ibanjez, Marko Petković, Slavoljub Srnić i Damjan Le Talek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track