ĆURKOVIĆ ZA KURIR: Nije tačno da smo se dogovorili da Bjeković bude predsednik Partizana
Foto: Dado Đilas

Pregovori i dalje traju

ĆURKOVIĆ ZA KURIR: Nije tačno da smo se dogovorili da Bjeković bude predsednik Partizana

Fudbal -

Sastanak Nenada Bjekovića s jedne i Žarka Zečevića i Ivana Ćurkovića s druge strane, održan pre dva dana nije doveo do definitivnog dogovora dve struje unutar Partizana oko toga ko će biti novi predsednik kluba.

Iako se u krugovima bliskim klubu iz Humske danas moglo čuti da je dogovor pao i da će pomenuta funkcija pripasti Bjekoviću, vršilac dužnosti predsednika kluba Ivan Ćurković to demantuje.

"I do mene dolaze priče oko toga kako smo se dogovorili da Nenad bude predsednik, ali to nije istina. Doduše, istina je da smo se dogovorili da se vidimo još jednom ove nedelje i to je sve. Razgovarali smo o svemu, dotakli se mnogih tema i razgovaraćemo ponovo. Ne mislite valjda da mi za jedan dan možemo da rešimo sve ono što ne može da se reši svih ovih meseci. Polako, ne žurimo nigde, trudimo se da uradimo sve onako kako treba", kaže Ćurković u razgovoru za Kurir.

Prema njegovim rečima, činjenica da stanje u vrhu kluba iz Humske još nije definisano niti da se nazire kraj onome čiji je epilog trebalo d abude poznat 24. juna na izbornoj Skupštini, ni malo neće uticati na rezultate ekipe.

"Nama je 14. jul mnogo važniji od tog pomenutog 24. juna, jer su rezultati kluba na prvom mestu. Moramo da shvatimo da nisu važni rukovodioci nego igrači. Ekipa zna da iza sebe ima stablan klub, imaju punu podršku i svi se nadamo da će dobar rad na pripremama u Poljskoj, materijalizovati pozitivnim rezultatima u kvalifikacijama za Ligu Evrope. To je jedino bitno", kaže Ćurković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track