ARGENTINAC PRELOMIO: Muče uskoro u Zvezdi
Foto: Printskrin

Odlučio se za Beograd

ARGENTINAC PRELOMIO: Muče uskoro u Zvezdi

Fudbal -

Fudbaler iz Južne Amerike odbio ponudu Palmeirasa i na Marakanu dolazi kao slobodan igrač.

Argentinac Pablo Muče (28) sve je bliži dolasku u Crvenu zvezdu.

Fudbaler koji igra na poziciji desnog krila i u napadu, raskinuo je ugovor sa brazilskim Palmeirasom jer želi da dođe u Crvenu zvezdu. Pablo Muče je prošlu sezonu proveo u argentinskom Lanusu na pozajmici, a ovog leta je dobio slobodu.

Čelnici crveno-belih poslednjih dana su intenzivirali pregovore sa Mučeom, koji je izgleda prelomio kada je u pitanju njegov novi klub, pa se dolazak u Beograd očekuje se za vikend ili početkom naredne nedelje.

Njegova godišnja plata u Crvenoj zvezdi bez ponusa i premija ne bi trebalo da bude veća od 300.000 evra. Sa nekadašnjim prvakom Evrope i sveta Pablo Muče bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor.

Pre razgovora sa čelnicima Palmeirasa Muče je pregovarao i sa ljudima iz kluba Amerika Mineiro, ali je i njih odlučio da odbije. I njemu se kao i Džonu Ruizu sviđa projekat Crvene zvezde vezan za Ligu šampiona.

Sam Pablo Muče želi još jednom da se okuša u Evropi, jer nije zadovoljan svojim epozodama u turskom Kajzeriju pre dve godine.

Pablo Muče ponikao je Estudijantesu, a igrao je i za Boku Juniors. Pored argentinskog poseduje i italijanski pasoš, pa bi Crvena zvezda na njemu mogla u budućnosti i dobro da zaradi ukoliko pokaže sve svoje fudbalsko umeće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track