Štrajk u Zvezdi

Isplatili bivše igrače, ali ne i sadašnje

Štrajk u Zvezdi

Fudbal -
Fudbaleri Crvene zvezde odbili su juče da treniraju jer im nisu isplaćene obećane plate

Igrači napustili trening.Fudbaleri Crvene zvezde odbili su juče da treniraju jer im nisu isplaćene obećane plate. Pred duel s Vojvodinom u nedelju crveno-beli su se pojavili na treningu, ali nisu želeli da ga odrade jer rukovodstvo nije ispunilo obećanje. Posle sastanka sa čelnicima kluba igračima je obećano da će već sutra, ili najkasnije u ponedeljak, dobiti plate, jer je uzet kredit kojim će se pokriti sva dugovanja.

Istovremeno su crveno-beli isplatili 1,5 miliona evra duga bivšim fudbalerima i trenerima i tako stekli pravo da se takmiče u evropskim takmičenjima. Kurir saznaje da je klub uz pomoć sponzora podigao refinansirajući kredit i tako isplatio dužnike.

Tako će odlazak u Nion 25. maja biti samo formalnost za čelnike Crvene zvezde, jer će komisiji UEFA izložiti svu potrebnu dokumentaciju. Crveno-beli su isplatili Iliju Ivića, Klea, Fereiru, Milovanovića, Perovića...

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki uveren je da će njegova ekipa sutra (15.00) protiv Vojvodine ostati neporažena ovog proleća.

- Odmoriću nekoliko igrača. Idemo da odigramo dobar meč i trijumfujemo. Njima je meč važan zbog izlaska u Evropu, ali to je njihov problem. Želim da Zvezda bez poraza ode na odmor - rekao je Prosinečki.

Marko Vešović još tri godine na Marakani

Marko Vešović juče je produžio ugovor sa Crvenom zvezdom na još tri godine. Mladi reprezentativac Crne Gore naredne sezone će igrati na mestu desnog beka. Pored njega, klub nastoji da nove ugovore ponudi Darku Lazoviću, Srđanu Mijailoviću, Filipu Sto­j­ko­vi­ću i Dušku Tošiću, kako bi naredne sezone napali titulu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track