NEOČEKIVANO: Sukob Ronalda i Mesija dobio novo, drugačije poglavlje
Foto: Reuters

Iznenadiće se mnogi

NEOČEKIVANO: Sukob Ronalda i Mesija dobio novo, drugačije poglavlje

Fudbal -

Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, dva najbolja fudbalera današnjice, velik su deo karijere proveli u nadmetanjima koja su nadilazila teren.

Rivalstvo između Reala i Barselone dodatno je podignuto istog trenutka kada je u Madrid iz Mančester Junajteda stigao portugalski napadač pa je špansko prvenstvo od tada publici nudilo uistinu najbolje što fudbal može.

Od 2008. godine niko osim njih dvojice nije bio proglašen najboljim svetskim fudbalerom (Mesi pet nagrada, Ronaldo tri) pa je donekle i razumljiv sukob za jedinicu u tom poretku koji traje godinama.Ipak, zvezda madridskog Reala međusobne razmirice s Mesijem stavila je na stranu osvrnuvši se na njegov najavljeni oproštaj od reprezentacije.“On tu odluku sigurno nije doneo lako, to ljudi moraju znati. Nije naviknut na poraze i razočaranja niti je naviknut na to da završava drugi. A promašeni jedanaesterac nikoga ne čini lošim igračem. Bolno je bilo gledati njegove suze i iskreno se nadam da će se vratiti u nacionalni dres jer Argentina njega treba”, izjavio je Ronaldo prokomentiravši finale turnira Kopa Amerike i Mesijev promašen penal u porazu Argentine od Čilea.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track