(VIDEO) PARTIZAN PREDSTAVIO VELIKO POJAČANJE Leonardo: Poredili su me sa Ronaldinjom
Foto: Partizan.rs

Brazilac oduševljen klubom iz Humske

(VIDEO) PARTIZAN PREDSTAVIO VELIKO POJAČANJE Leonardo: Poredili su me sa Ronaldinjom

Fudbal -

Novi fudbaler Partizana Leonardo Da Silva Sousa rekao je da se u Beogradu već oseća kao kod kuće, da misli da je izabrao pravi klub, a kada je opisivao sebe naveo je da su ga tokom karijere poredili sa Ronaldinjom.

"Veoma sam srećan što sam ovde. Dobro sam primljen, osećam se kao kod kuće i drago mi je što sam došao. Partizan je klub koji ima strukturu, tradiciju i ambiciju. Pratio sam utakmice i mislim da je ovo pravi klub za mene", rekao je Leonardo na promociji na stadionu Partizana.Leonardo, dvadesetčetvorogodišnji vezni fudbaler, sa Partizanom je potpisao trogodišnji ugovor, a nosiće dres sa brojem 42. Brazilac nije igrao poslednjih šest meseci. Kako je rekao, nada se da će mu biti potrebno mesec do dva da uđe u pravu formu.On je igrajući za ruski Anži dao dva gola Partizanu na pripremama u Turskoj prošle godine. Upitan da li je to bilo "sudbonosno", fudbaler je odgovorio da se ne seća toga.

Foto: Partizan.rs
Foto: Partizan.rs

Upitan za nadimak, rekao je da su ga tokom karijere poredili sa Ronaldinjom."Zbog sličnosti su me poredili sa Ronaldinjom. Navijači su me do sada u karijeri veoma cenili i zbog toga imam otvorena vrata. Nadam se da ću i ovde imati podršku navijača. Igram za svoj klub i navijače i to mi daje podstrek i energiju", rekao je Leonardo.On je dodao da je čuo za sunarodnike Žuku i Klea i istakao je da se nada da će imati slične uspehe u Partizanu kao njih dvojica.Kada je reč o pozicijama na terenu, rekao je da sebe smatra "univerzalnim igračem", da može da pokriva mnogo pozicija i da je na treneru da odluči gde će igrati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track