NEMANJA MIHAJLOVIĆ: Srce mora da bude vruće, a glava hladna
Foto: Dado Đilas

Jedva čeka da počne

NEMANJA MIHAJLOVIĆ: Srce mora da bude vruće, a glava hladna

Fudbal -

Fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović rekao je da jedva čeka početak kvalifikacija za Ligu Evropa i istakao da je ekipa spremna i da će dati sve od sebe protiv poljske ekipe Zaglembje.

"Ne volim da govorim unapred i dajem lažna i euforična obećanja. Igraće se ozbiljan fudbal sa ozbiljnim ekipama kakva je i ekipa Zaglembje. Mi smo spremni. Obećavamo da ćemo dati sve od sebe, uz malo i sreće, jer lopta je okrugla", rekao je Mihajlović.

Fudbaleri Partizana u četvrtak počinju novu sezonu, utakmicom protiv Zaglembja u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

Mihajlović prošle godine nije igrao evropske utakmice, pošto je iz Rada prešao u Teleoptik i morao da sačeka prolećni deo sezone da bi obukao crno-beli dres.

"Iskreno, jedva čekam da počne. Slušao sam od drugih, pratio Partizan prošle jeseni u Evropi i sada jedva čekam da istrčimo na teren. Sve ću dati da doprinesem timu... Prednost je svakako domaći teren, a mana jedino može da bude da ne sagorimo u prevelikoj želji. Zato srce mora da bude vruće, a glava hladna. Puna koncentracija na oba meča", rekao je Mihajlović.

On je naveo da crno-beli nikoga ne smeju da potcene.

"Igrali smo protiv Poljaka na pripremama u Gnjevinju. Dovoljno da još jednom utvrdimo ono što inače znamo, a to je da su sve ekipe vrlo jake i fizički spremne i da moramo svaku utakmicu da idemo na pobedu. Sve ili ništa. Kao što vidite bilo je mnogo iznenadjenja i na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, veliki gube, manji dobijaju i obrnuto, danas svi igraju fudbal, nema potcenjivanja", rekao je Mihajlović.

Prva utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa izmedju Partizana i Zaglembja igra se u četvrtak od 20.15 na stadionu u Humskoj. Revanš je nedelju dana kasnije u Poljskoj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track