Najnovije vesti

ŽARKO ZEČEVIĆ: I ja sam kriv za haos u našem Partizanu
Foto: Dado Đilas

Čovek iz senke, otvorio dušu

ŽARKO ZEČEVIĆ: I ja sam kriv za haos u našem Partizanu

Fudbal

Ono što se dešavalo na poslednjoj skupštini je bruka za klub, svako od nas je odgovoran, kaže bivši funkcioner crno-belih

Sramne scene na skupštini Partizana, koje su zamalo mogle da prerastu u tuču sukobljenih delegata, najveća su bruka u istoriji kluba iz Humske, a Žarko Zečević, kao glavni savetnik aktuelnog rukovodstva, priznaje da je i on delom odgovoran za to.
- Očigledno je da se tu radi o razlici dve koncepcije, koje ja sada ne bih hteo da objašnjavam, ali mislim da je ono što se dešavalo na prošloj skupštini Partizana bruka za klub. Ne bih označavao krivce, a apsolutno svako od nas ko je u Partizanu, ko je učestvovao aktivno u radu Partizana i ko voli Partizan mora na neki način da se oseća odgovorno - rekao je Žarko Zečević u opširnom intervjuu za list Ekspres i dodao:
- Za sve vreme koliko sam bio funkcioner u klubu, znači od 1978. godine, takva skupština nije bila održana pred očima javnosti. Bila je jedna slična 1989. godine, kad je smenjen Jusufi, ali je ona bila zatvorenog tipa i, da kažem, sva bruka koja je mogla tada da bude nije se pojavila u javnosti. Partizan je to uvek znao da drži zatvoreno, barem u tih 30 godina koliko sam ja bio aktivan, da ne eskaliraju takva dešavanja javno niti bilo kakva razmimoilaženja - izjavio je za Ekspres Zečević.

Inače, koliko je stanje u Partizanu postalo alarmantno govori najnoviji podatak. Juče je blokiran klupski račun.

S. R.

 

Odlučio
NE ZANIMA ME FUNKCIJA U KLUBU

Odnos nekadašnjih bliskih saradnika i velikih prijatelja Žarka Zečevića i Nenada Bjekovića u poslednje vreme je vrlo zategnut, ali Zeka tvrdi da posle svega ne želi nikakvu funkciju u klubu iz Humske.
- Možda je prijateljstvo narušeno, ali imamo neki odnos. Nisu ni za tih 30 godina u fudbalu tekli uvek med i mleko, imali smo različite stavove pa smo dolazili do rešenja. Nadam da će i ovaj put biti pronađeno jedinstveno rešenje, a meni ne pada na pamet da se u Partizanu na bilo koji način aktivno angažujem - rekao je Zečević.

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...