SAHRANJENA LEGENDA PARTIZANA: Vladica Kovačević spojio zaraćene strane
Foto: Dragana Udovičić

Ispraćen na onaj svet

SAHRANJENA LEGENDA PARTIZANA: Vladica Kovačević spojio zaraćene strane

Fudbal -

U jeku borbe za vlast, aktuelno rukovodstvo i opozicija Partizana uspeli, barem nakratko, da zanemare sukobe i krajnje dostojanstveno odaju počast legendarnom fudbaleru

Porodica, prijatelji, bivši saigrači, brojni navijači i predstavnici raznih srpskih klubova došli su juče na stadion Partizana da se poslednji put oproste od legendarnog Vladice Kovačevića, koji je preminuo u 76. godini.

U jeku predizbornih aktivnosti i borbe za vlast, aktuelno rukovodstvo i opozicija crno-belih uspeli su barem nakratko da zanemare sukobe i krajnje dostojanstveno odaju počast legendarnom fudbaleru.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura i kandidat opozicije za mesto novog predsednika Nenad Bjeković zajedno su razgovarali s Vladičinom suprugom Mirom i ćerkom Silvijom. Nisu se pojavili Žarko Zečević i Ivan Ćurković, ali su zato došli Momčilo Vukotić, Goran Stevanović, Josip Pirmajer, Milutin Šoškić, Dika Stojanović, Stanislav Karasi, Momčilo Minić i mnogi drugi.

Kremacija Kovačevića održana je juče na Novom groblju.

Kurir saznajeRAZIŠLI SE BJEKOVIĆ I NEDIĆNa komemoraciji Vladice Kovačevića nije bilo ni Nedića ni Vojkana, ni sina Novaka. Kako se saznaje, Nenad Bjeković i Novak Nedić više nisu u istom štabu. Naime, Bjeković je odlučio bez njega da nastavi bitku za povratak na vlast Partizana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track