PIŽON POZVAO NAVIJAČE CRVENO-BELIH: Podržite ovaj tim Zvezde, Marakana mora da bude stalno puna
Foto: Dado Đilas

Oglasio se legendarni fudbaler

PIŽON POZVAO NAVIJAČE CRVENO-BELIH: Podržite ovaj tim Zvezde, Marakana mora da bude stalno puna

Fudbal -

Bivši fudbaler Crvene zvezde, četvrta Zvezdina zvezda Vladimir Petrović izjavio je da navijači tog kluba ne bi trebalo da budu razočarani eliminacijom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, već da podrže ekipu u pohodu na odbranu titule i plasman u Ligu Evropa.

"Stvari nisu tako loše kao što ih neki predstavljaju. Nemojte biti razočarani, dodjite na stadion. Ovaj tim je tek napravljen i imao je zaista malo vremena da se uigra. Verujem da će biti mnogo pozitivnije. Zbog toga treba pružiti podršku ekipi i treneru", rekao je Petrović.

Zvezda je poražena od bugarskog Ludogoreca u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a sezonu će nastaviti u baražu za Ligu Evropa, gde će joj protivnik biti italijanski Sasuolo.

Popularni Pižon je pozvao navijače da dođu u što većem broju, ne samo na duel sa Sasuolom već i na utakmicama koje Zvezda igra u Super ligi Srbije.

Petrović je kazao da besplatnih ulaznica ne bi trebalo da ima, već da se klub finansira prodajom karata.

"Hajde da punimo stadion na svakom meču i da nema besplatnih ulaznica. Da donesemo Zvezdi 200-300 hiljada evra svaki meč, pa da očekujemo stabilan i jak klub", kazao je on.

Prema njegovim rečima, navijači treba da podržavaju Zvezdu i kada joj ide loše.

"Zvezda se voli i kada nije sve sjajno. Zvezda se gleda jer se voli, a ne zato što igra protiv ovog ili onog. Pa hajde da pokušamo. Da Marakana bude stalno puna. Uostalom, ova generacija igra lep i otvoren fudbal. E, ako bi taj eksperiment uspeo, vreme pred nama bi donelo priliku svim zvezdašima da uživaju", rekao je Petrović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja