BRITANCI RASPALILI PO LOVRENU: Bračna kriza uzrok izostanka hrvatskog fudbalera sa EURA
Foto: Reuters

Prevaren, ali je oprostio

BRITANCI RASPALILI PO LOVRENU: Bračna kriza uzrok izostanka hrvatskog fudbalera sa EURA

Fudbal -

Popularni britanski tabloid "The Sun" u svom nedeljnom izdanju objavio je da razlog neodlaska Dejana Lovrena na Evropsko prvenstvo nije Ante Čačić, već bračna kriza.

Britanski mediji su se malo više pozabavili bračnim životom Loverna, te su našisali da je uzrok izostanka sa EP u Francuskoj njegova supruga Anita.

Kako piše britanski list, fudbaler je saznao da Anita ima aferu sa Darijom Tobićem, drugom iz školskih dana, a ceo tekst je propraćen fotografijama čiji izvor nisu želeli da otkrivaju.

Britanci tvrde da je se nedozvoljena veza itekako zahuktala, pa je Anita odlučila da podnese tužbu za radzvod braka.Da je u pitanju prava ljubav govori i činjenica da Lovern zarađuje 65 000 funti nedeljno, dok su prihodi Darija oko 200 000 funti na mesečnom nivou.

Nakon što je Dejan saznao za aferu, odlučio je da se baci u spašavenje braka.

"Dejanov i Anitin brak je u problemima već neko vreme i ona je utehu potražila u starom prijatelju Dariju. Imali su burnu aferu i ona je Dariju rekla da ga voli. Rekla mu je da će se vratiti u Zagreb i razvesti od Dejana, uverila ga je u to, ali kada je Dejan saznao, odustala je", rekao je neimenovani izvor tabloidu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track