KAKVA SCENA SA JNA: Selektor orlova u loži sa starletama!
Foto: Saša Pavlić

E to je slika i prilika srpskog fudbala

KAKVA SCENA SA JNA: Selektor orlova u loži sa starletama!

Fudbal -

Slavoljub Muslin i Sandra Partizan jedno pored drugog pratili meč Partizan - Vojvodina, jer im je takva mesta dodelio klub iz Humske

U svečanoj loži stadiona Partizana nalazi se selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin, a pored njega sedi poznata navijačica Sandra Partizan i njena razgolićena drugarica! Fotografija sa stadiona u Humskoj predstavlja pravu sliku stanja u srpskom fudbalu.Selektor koji prati zbivanja na terenu, a tik uz njega starlete koje prave selfi. Ova scena sa stadiona Partizana predstavlja šamar srpskom fudbalu, zdravom razumu i smeta svakoj normalnoj osobi u društvu. Šta će Sandra Partizan u loži pored selektora?

Koji „genije“ je odlučio da je smesti pored Slavoljuba Muslina? Ako je neko iz Partizana svesno stavio selektora i starletu u istu ložu, to je onda još jedan dokaz toga koliko je ovaj klub posrnuo. Odgovor na ovo pitanje ipak se juče nije mogao dobiti u Humskoj.Kad je reč o samim dešavanjima na terenu, tefter selektora Srbije verovatno je ostao prazan kad je reč o imenima igrača Partizana. Moguće da je Muslin nekog i zapazio, ali iz redova Vojvodine, jer niko iz tabora Partizana nije bio na reprezentativnom nivou.M. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track