(FOTO) PRIJATELJI NA PRVI POGLED: Pogledajte ludi selfi Ajkule i Marka Grujića sa stadiona Arsenala

HUMANITARAC I NADOLAZEĆA SRPSKA ZVEZDA

(FOTO) PRIJATELJI NA PRVI POGLED: Pogledajte ludi selfi Ajkule i Marka Grujića sa stadiona Arsenala

Fudbal -

Goran Dželatović, sa nadimkom "Ajkula", telohranitelj je velikog broja zvezda iz šou biznisa i živi u Londonu.

Dželatović se brinuo o nekoliko velikih svetskih zvezda, kao što su Dženifer Lopez, Naomi Kempbel, Madona...

Veliki je humanista i pasoinirani zaljubljenik u Crvenu zvezdu.

Sada obezbeđuje britansku muzičku zvezdu Sajmona Veba, sa kojim je posetio Beograd u vreme odigravanja Dejvis kup meča Srbija - Velika Britanija na Tašmajdanu, kome su prisustvovali.

Goran spada u onu grupu najvernijih "delija", a ovoga puta napravio je neraskidivu prijateljsku vezu sa mladim srpskim fudbalskim asom Markom Grujićem, koji je branio boje upravo Crvene zvezde, a koji je sada član Liverpula.

Na stadionu "Emirati" po završetku nedeljne utakmice Arsenal – Liverpul (3:4) Goran i Marko su njihov susret ovekovečili selfijem, ali iz jedne sasvim druge perspektive. Bilo je to fotografisanje sa značajnom dozom šale i pozitivne atmosfere. Dakle, ništa konvencionalno. Naprotiv! Ovom prilikom Dželatović je na poklon od srpskog reprezentativca dobio dres.

Iako već 20 godina prati Arsenal i ne propušta nijednu utakmicu "tobdžija", sigurno je da će Goran postati redovni posetilac utakmica Liverpula kako bi prijatelju Grujiću dao punu podršku, a podrška će svakako dobro doći novopečenoj Liverpulovoj vedeti.

"Ajkula" je veliki humanista, malo govori o tome, ali puno radi. Toplinu njegovog srca osetio je i juniorski hokejaški tim Crvene zvezde, kojima je prošle zime poklonio zimske jakne. A jedna od genijalnih Goranovih akcija je i pomoć koju je uputio u osnovnu školu Huoshaoling u kineskom gradiću Zhanjiang. Sagradio je biblioteku koja je dobila ime po njegovoj kći Lilijani Dželatović, a trenutno radi na izgradnji terena za fudbal i košarku u ovoj školi. Briljantni Srbin velikog srca, za sve meridijane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track