JUNAK: Katai zabio gol iscepanom kopačkom
Foto: Fonet

Čak i bos trese mreže

JUNAK: Katai zabio gol iscepanom kopačkom

Fudbal -

Napadač Crvene zvezde i strelac dva gola u pobedi nad Radničkim u Nišu morao da menja obuću tokom utakmice

Aleksandar Katai briljira u dresu Crvene zvezde na početku sezone. Ovaj fudbalski majstor bio je strelac dva gola u pobedi nad Radničkim (0:3), a Kurir svojim čitaocima otkriva da je Katai pocepao kopačke na utakmici u Nišu.

- Ma, već su bile načete... Pertla mi je bila popustila još pre utakmice, pa sam srećom poneo rezervne. Ali pocepala se desna kopačka, a ja sam oba gola postigao levom (smeh). To je bila kao neka moja taktika, moglo bi se reći - rekao je raspoloženi Katai, a potom dodao:Dva para kopački- Da kuriozitet oko kopački bude veći, valja istaći da sam po jedan gol dao u različitom paru kopački. Prvi u starim, a drugi u novim. Ne znam više jesam li levak ili dešnjak. Ma, dešnjak sam, ali više golova dajem levom nogom (smeh).Crvena zvezda do sada nije lako izlazila na kraj s Radničkim u Nišu.- Uvek je lepo kad se pobedi. Nije bila laka pobeda kao što to rezultatski izgleda. Videlo se da smo dominantni na terenu jer smo bolji tim. Najvažnije je da mi pobeđujemo i osvajamo bodove.Neka čeka inostranstvoAleksandar Katai (25) zanimljiv je stranim klubovima, a sportski direktor Blažo Raosavljević otkrio je da su crveno-beli ovog leta odbili tri ponude za njega.- Ne razmišljam o odlasku. Ako do toga dođe, dobro, ako ne dođe, ostaću. Nisam opterećen. Ako budem odlazio, želim u bolji klub od Crvene zvezde. Da svi zaradimo na mom transferu i naplatimo prošlu dobru sezonu. Mene niko iz kluba nije zvao na razgovor, sve o ponudama čitao sam u novinama - poručio je Katai u razgovoru za Kurir.

POROĐAJ U BEOGRADU Stigla mala Džeja DONALD PO DRUGI PUT TATAHolanđanin Mičel Donald u subotu uveče po drugi put postao je otac. Njegova supruga Ezra na svet je donela još jednu devojčicu, pa je dvogodišnja Zulej dobila sestricu. Još pre nekoliko meseci Donald je Kuriru otkrio da će njegova žena da se porodi u Beogradu.- Supruga i ćerkica su dobro. Malena će se zvati Džeja i uskoro će sa suprugom kući iz bolnice. Ezrina i moja želja je bila da nam se drugo dete rodi u Srbiji jer smo zavoleli Beograd i ovu zemlju. Mogli smo da odemo u kliniku u Amsterdam, ali nismo želeli. Ovde nam je lepo i želeli smo da se dete rodi u Srbiji - rekao je Donald, koji nam je otkrio i da je utakmicu s Radničkim posmatrao u bolnici dok je bio uz suprugu i ćerkicu.

Za SasuoloLE TALEK ŠTOPERTrener Crvene zvezde Miodrag Božović odlučio je da u prvoj utakmici plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope u četvrtak protiv Sasuola na poziciji štopera zaigra Damijan le Talek. Francuz će činiti tandem ispred gola crveno-belih sa zemljakom Tomasom Fibelom.- Nije problem da igram štopera. Šef me je već probao na tom mestu i drago mi je što misli da ekipa deluje čvršće i mirnije sa mnom na toj poziciji - rekao je Le Talek.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track