Lukić: Neprirodno je da iznosim novi program
Foto: BETA

izbori u Zvezdi

Lukić: Neprirodno je da iznosim novi program

Fudbal -
Izbori za predsednika FK Crvena zvezda i članove Skupštine kluba održaće se 26, 27. i 28. maja, a pravo glasa ima oko 10.000 punoletnih članova sa plaćenom članarinom za 2011. godinu

BEOGRAD - Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda i jedini kandidat za tu funkciju na predstojećim izborima Vladan Lukić ocenio je danas da nije prirodno da ponovo iznosi svoj program, pošto je to već uradio u maju 2009. godine.

"Kada sam se prvi put kandidovao za predsednika izneo sam program. Smatram da je sada neprirodno da iznosim novi program. Znate u kakvom sam stanju zatekao klub i šta sam sve uradio zajedno sa ljudima iz moje uprave i glasanjem sudite o tome. U novom mandatu, dakle, nudim kontinuitet i nastavak započetih poslova", naveo je Lukić u pismu svim članovima Crvene zvezde koji imaju pravo glasa na predstojećim izborima.

Izbori za predsednika FK Crvena zvezda i članove Skupštine kluba održaće se 26, 27. i 28. maja, a pravo glasa ima oko 10.000 punoletnih članova sa plaćenom članarinom za 2011. godinu.

"Od uspešnosti ovih izbora zavisi da li ćemo na narednim imati 50.000 članova", naveo je Lukić između ostalog. Predsednik crveno-belih je istakao da je nezadovoljan činjenicom da je jedini kandidat na izborima koji slede.

"Želeo sam da na izborima bude više kandidata, da birate između različitih programa. Kao što vam je poznato više puta sam pozvao sve koji žele da se kandiduju za predsednika kluba da to i učine. Čekao sam do poslednjeg trenutka, jer se zaista ne bih kandidovao da je to učinio neko ko može da za Zvezdu uradi više od mene, da dovede više sponzora, da bolje reši teret dugova i da dovede bolje igrače", dodao je Lukić.

On je kazao da veruje u "svetlu budućnost Zvezde i na sportskom i na poslovnom planu" i da misli da je klub "blizu rešenja većine problema". Lukić je dodao i da je "ponosan na uspeh koji je ostvarila uprava u dovođenju sponzora u klub", kao i time da je isplaćen veći deo dugova, a da nije zadovoljan sportskim rezultatima.

"Zvezda ima uvek, bez obzira na uslove u kojima radi, samo jednu obavezu: da osvaja trofeje. Dva osvojena nacionalna Kupa za tri godine su daleko ispod onoga što se očekuje od Zvezde", ocenio je Lukić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track