(VIDEO) RASPUCANI PARTIZAN: Crno-beli bez isključenog trenera sa igračem više razbili Rad
Foto: Saša Pavlić

Klub iz Humske obradovao navijače

(VIDEO) RASPUCANI PARTIZAN: Crno-beli bez isključenog trenera sa igračem više razbili Rad

Fudbal -

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu ekipu Rada 4:0 (2:0) u meču 7. kola Superlige Srbije.

Golove za crno-bele postigli su Božinov u 3, Milenković u 23, Leonardo u 49. i Radović u 80. minutu.Ovaj meč je obeležila nervozna igra fudbalera oba tima, kao i sudija Novak Simović iz Lovćenca.Simović je u 34. minutu isključio trenera Partizana Marka Nikolića posle prigovora zbog nedosuđenog penala za crno-bele. Rad je meč završio safudbalerom manje, pošto je u 47. minutu isključen Bates. Inače, Simović je na ovom meču pokazao čak devet žutih i dva crvena kartona.Partizan je trenutno na sredini tabele sa 10 bodova, dok Rad ima devet.Partizan će u narednom kolu, 10. septembra gostovati Borcu, dok Rad čeka Vojvodinu.

TOK UTAKMICE 90+2. minut - Kraj utakmice 88. minut - Partizan napada i pored visokog vođstva 80. minut - GOLLL!!! Partizan vodi 4:0!
73. minut - Radović šutira tik pored gola 67. minut - Balažic šutira preko gola
58. minut - Nova šansa za Đurđevića 55. minut - Velika prilika za Rad
53. minut - Nova prilika za crno-bele 50. minut - Kakva šansa za Đurđevića!

48. minut - GOLLL!!! Partizan vodi 3:0!Partizan vodi 3:0! Bates je faulirao Evertona na oko 17 metara od gola, a sudija je pokazao na slobodan udarac. Bates je dobio drugi žuti karton i morao je da napusti teren, a Leonardo je fantastičnim golom povisio na 3:0!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme II poluvreme

45+4. minut - Kraj prvog poluvremena

45. minut - Prvo poluvreme je produženo za 4 minuta 40. minut - Šansa za Leonarda 37. minut - Utakmica je nastavljena posle 5 minuta
32. minut - Simović ne svira penal za Partizan
31. minut - Ponovo prilika za crno-bele
25. minut - Nova šansa za Partizan 23. minut - Partizan vodi 2:0!!!!
17. minut - Rad pokušava iz slobodnog udarca 11. minut - Prilika za Partizan
6. minut - Šansa za Rad

3. minut - GOLLL!!! Partizan vodi!Leonardo je napravio odličan prodor po levoj strani, a intervenisala je odbrana gostiju. Lopta se odbija do Leonarda koji ponovo centrira, a Božinov pogađa

1. minut - Utakmica je počela

Partizan je loše ušao u novu sezonu i trenutno je 11. na tabeli sa sedam bodova, dok je Rad deveti sa osam.Trener Partizana Marko Nikolić je promenio tim, a na golu je umesto standardnog Šaranova, Kljajić. Crno-beli moraju da pobede, a Rad je u boljoj formi.Sastavi timova:Partizan: Kljajić, Vulićević, Balažic, Milenković, Miletić, Everton, Marjanović, Leonardo, Mihajlović, Radović, Božinov.Rad: Dejanović, Obradović, Ćulum, Đenić, Lutovac, Maraš, Mladenovac, Jovanović, Bates, Veselinović, Stanojević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track