Najnovije vesti

ŽARKO ZEČEVIĆ IMA NOVU LJUBAV: Zeka u vezi sa 36 godina mlađom devojkom!
Foto: Aleksandar Jovanović

Nova devojka mlađa od ćerke!

ŽARKO ZEČEVIĆ IMA NOVU LJUBAV: Zeka u vezi sa 36 godina mlađom devojkom!

Fudbal

Bivši čelnik Partizana sada živi s izvesnom Sanjom, koja je čak 36 godina mlađa od njega

Žarko Zečević se razveo pre četiri godine, a sada je u vezi sa 36 godina mlađom devojkom iz Beograda!

Bivši generalni sekretar Partizana ozbiljno se zaljubio, a sa izvesnom Sanjom, koja je čak mlađa i od njegove ćerke Mie, živi na novoj adresi. Ljudi bliski ovom paru kažu da je veza postala ozbiljna i da njih dvoje planiraju zajedničku budućnost. On ima 66, a ona 30 godina.

Zečević je već decenijama jedan od najmoćnijih ljudi, ne samo u fudbalu već u srpskom sportu uopšte. Više od dve decenije, preciznije 23 godine, obavljao je funkciju generalnog sekretara kluba iz Humske i za to vreme crno-beli su postali ozbiljan klub, koji je nastupao u Ligi šampiona, a za vreme njegove vladavine izgrađen je i sportski centar Teleoptik u Zemunu. Nakon odlaska iz Partizana, zaposlio se u „Energoprojektu“, gde je jedan od glavnih savetnika, ali njegova reč se uvek poštovala u klubu, pa je tako poslednjih meseci jedan od predvodnika struje u klubu koja podržava aktuelno rukovodstvo s Ivanom Ćurkovićem i Milošem Vazurom na čelu.

Podmladio se... Zeka džogira na Ušću
Podmladio se... Zeka džogira na Ušću

Zbog devojke
DOTERAO LINIJU

Paparaco Kurira uslikao je Žarko Zečevića kako džogira. Jasno se može primetiti da je Zeka smršao, a nema sumnje da se na to odlučio baš zbog 36 godina mlađe devojke.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...